Θρίλερ στην Κεφαλλονιά: 20χρονο μοντέλο βρέθηκε κρεμασμένο στο γιοτ μεγιστάνα

Θρίλερ στην Κεφαλλονιά: 20χρονο μοντέλο βρέθηκε κρεμασμένο στο γιοτ μεγιστάνα03.09.2018Αστυνομικά

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο μυστηριώδης θάνατος ενός πανέμορφου μοντέλου από την Αυστραλία -με εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram- σε γιοτ Μεξικανού κροίσου στην Κεφαλλονιά

Ο λόγος για την 20χρονη Σίνεντ ΜακΝαμάρα, που καταγόταν από έναν επίγειο παράδεισο βόρεια του Σίδνεϊ. Σύμφωνα με πληροφορίες, δούλευε στη θαλαμηγό «Mayan Queen IV», που ανήκει στον Μεξικανό δισεκατομμυριούχο Αλμπέρτο Μπαϊλέρες, ο οποίος διευθύνει τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία εξόρυξης στην πατρίδα του.



Η κοπέλα, έχοντας ολοκληρώσει τέσσερις μήνες εργασίας, παραθέριζε στην Κεφαλλονιά, όταν τα ξημερώματα της Πέμπτης εντοπίστηκε ημιθανής, να κρέμεται στην πρύμνη του γιοτ έχοντας περασμένους κάβους στον λαιμό της. Το Λιμεναρχείο Αργοστολίου ενημερώθηκε από επιβάτη ιδιωτικού σκάφους που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι για μια κοπέλα κρεμασμένη στο πίσω μέρος του υπερπολυτελούς σκάφους. Αμέσως, άνδρες του Λιμενικού και του πληρώματος, καθώς και ο γιατρός της θαλαμηγού μετέφεραν την 20χρονη μέσα στο γιοτ και προσπάθησαν να την επαναφέρουν, όμως είχε πέσει σε κωματώδη κατάσταση, ενώ έφερε κακώσεις σε αυχένα και λαιμό.

Σύμφωνα με το ekefalonia.gr, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της οι γιατροί αποφάσισαν την αεροδιακομιδή της σε νοσοκομείο της Αθήνας. Η κοπέλα κατέληξε κατά την αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο «Υγεία».

Την έρευνα για το περιστατικό διεξάγει το Λιμεναρχείο Κεφαλλονιάς, το οποίο θα διατάξει νεκροψία-νεκροτομή, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από το πλήρωμα του σκάφους και εξετάζεται εξονυχιστικά το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της θαλαμηγού.
Για τον λόγο αυτόν, το γιοτ, που θα αναχωρούσε χθες από το λιμάνι της Κεφαλλονιάς, με εντολή του λιμεναρχείου θα παραμείνει στο σημείο για όσο χρειαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 87χρονος Μεξικανός, που είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη, είχε αναχωρήσει την Τρίτη από το νησί του Ιονίου και στη θαλαμηγό βρισκόταν μόνο το πλήρωμα.

Η είδηση έκανε σε χρόνο μηδέν τον γύρο του κόσμου και κυρίως απασχόλησε τον αυστραλιανό και τον βρετανικό Τύπο. Οι δικοί της δείχνουν να μη γνώριζαν αν την απασχολούσε κάτι. «Εχω πάρει, δυστυχώς, τα χειρότερα νέα της ζωής μου» είπε συντετριμμένος στην ιστοσελίδα της βρετανικής «Daily Mail» ο αδερφός της, Τζέικ ΜακΝαμάρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα