Θρίλερ με τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή

Θρίλερ με τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή28.11.2017Ρεπορτάζ

Τώρα εξετάζεται η πτώση από βράχο, αλλά ο ιατροδικαστής θα λύσει τον γρίφο

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν οι συγγενείς του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου -η σορός του οποίου εντοπίστηκε έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή του σε ερημική περιοχή στην Κάλυμνο- την ιατροδικαστική έκθεση με την οποία θα προσδιορίζονται τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Χθες το μεσημέρι, η σορός του άτυχου Νίκου μεταφέρθηκε στη Ρόδο, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία όπου θα γίνουν η νεκροψία και η

νεκροτομή. Ο ιατροδικαστής Πάνος Κοτρέτσος, που έκανε επιτόπια αυτοψία στον χώρο που βρέθηκε η σορός, ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του, λέγοντας ότι δεν μπορεί να εκφράσει άποψη πριν ολοκληρωθούν η νεκροψία και νεκροτομή.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο να μην πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αλλά για ατύχημα, σε μια υπόθεση που πάρει διαστάσεις θρίλερ. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο φοιτητής στη βόλτα που είχε πάει επιχείρησε να σκαρφαλώσει σε κάποιον βράχο. Φαίνεται ότι έχασε την ισορροπία του, έπεσε, έχασε τις αισθήσεις του, δεν μπόρεσε να καλέσει σε βοήθεια και ξεψύχησε αβοήθητος.

Για δύο ημέρες έβρεχε καταρρακτωδώς στο νησί. Ετσι, υπάρχει το ενδεχόμενο με το πολύ νερό που έπεσε να δημιουργήθηκαν οι συνθήκες ώστε το πτώμα να μετακινηθεί και να καταλήξει στο σημείο όπου εντοπίστηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα