Νικ Καλάθης πάλι για ΝΒΑ!

Ο Μάικ Τζέιμς φόρεσε πέρσι τη φανέλα του Παναθηναϊκού και η χαζή του συμπεριφορά τον οδήγησε στο χειρουργείο, καθώς κατάφερε να κόψει το δάκτυλό του σε τζαμαρία. Ευθύς αμέσως κατακρίθηκε, πριν καν τον δούμε να αγωνίζεται. Όταν επέστρεψε και με τον καιρό πήρε τα πάνω του, οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο νταμπλ και τον εαυτό του στο ΝΒΑ, όπου φέτος κλέβει τις εντυπώσεις!

Γιατί, λοιπόν, να μην ακολουθήσει την ίδια διαδρομή και

ο Νικ Καλάθης, ο οποίος ούτε χαζός είναι να ξεσπά σε τζαμαρίες, ούτε άγνωστους για τους Αμερικάνους, καθώς έχει αγωνιστεί για δύο χρόνια στους Μέμφις Γκίζλις! Οι εμφανίσεις του στην Ευρώπη λαμβάνονται πλέον σοβαρά υπόψη από τους Αμερικάνους, οι οποίοι βλέπουν αυτά που βλέπουμε και εμείς. Έναν παίκτη ώριμο με ταλέντο στην πάσα. Κι ως γνωστόν, οι Αμερικάνοι λατρεύουν τους καλούς πασέρ. Ο Καλάθης είναι και καλός χειριστής της μπάλας και δείχνει βελτιωμένος και στο σουτ. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός «σκοτώνει» και το όνομά του ήδη ακούγεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αν εξασφαλίσει ένα καλό συμβόλαιο θα επιστρέψει στην Αμερική, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Στον ΠΑΟ δηλώνει ικανοποιημένος και σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα δύσκολα θα μετακομίσει, αλλά το ΝΒΑ είναι άλλη συζήτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα