Συνελήφθη για το διπλό φονικό στην Κύπρο

Συνελήφθη για το διπλό φονικό στην Κύπρο26.04.2018Αστυνομικά

Υποπτος 33χρονος σεσημασμένος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τις έρευνες για το διπλό φονικό στην Κύπρο. Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας 33χρονος Ελληνοκύπριος από τη Λευκωσία.

Για να φτάσουν οι αστυνομικοί στα ίχνη του χρειάστηκαν 90 καταθέσεις από το συγγενικό, το φιλικό και το επαγγελματικό περιβάλλον των θυμάτων. Μετά τη

σύλληψή του, ο 33χρονος θα οδηγηθεί στην ανάκριση.
Εως και χθες αργά το βράδυ οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο συλληφθείς δεν είναι από το συγγενικό περιβάλλον του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Νίτσας Σεργίου, καθώς και ότι πρόκειται για άτομο που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών αλλά και διαρρήξεων.

Βίντεο

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στη σύλληψη του 33χρονου ύστερα από μαρτυρία, αλλά και βίντεο που τον θέλουν να βρίσκεται τη μοιραία βραδιά στην περιοχή και να τριγυρνάει κοντά στο σπίτι της οδού Ζαλόγγου.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίμαχο βίντεο φέρεται ότι απομακρύνεται τρέχοντας από το σημείο του μακελειού. Οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν δείγμα DNA από τον 33χρονο για να γίνει σύγκριση με τα υπάρχοντα στοιχεία αλλά και τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σπίτι.

Πάντως, ενδέχεται ο συλληφθείς να μην είναι τελικά ο βασικός ύποπτος, αλλά να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και με την κατάθεσή του να ρίξει περισσότερο φως στις έρευνες. Με τα νέα δεδομένα αναμένεται να πάρει και άλλη παράταση η κατάθεση του 15χρονου υιοθετημένου γιου, αφού προηγούνται άλλες ενέργειες της αστυνομικής έρευνας προς άλλες κατευθύνσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα