Προκλητική Δούρου: «Τα ρίχνει» στην Πυροσβεστική για τη φονική πυρκαγιά

Προκλητική Δούρου: «Τα ρίχνει» στην Πυροσβεστική για τη φονική πυρκαγιά20.08.2018ΣΥΡΙΖΑ

Αμετανόητη παραμένει η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία συνεχίζει να αποποιείται τις τεράστιες ευθύνες της για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και να τις μεταθέτει οπουδήποτε αλλού πλην της ιδίας.

«Δεν είμαι εξαφανισμένη στα άσχημα και παρούσα στις κορδέλες και στα εγκαίνια» δήλωσε προκλητικά σε συνέντευξή της, υπερασπιζόμενη τη στάση που κράτησε και τις ενέργειες που έκανε κατά τη διάρκεια της φωτιάς.

Μάλιστα, θέλησε να επιρρίψει τις ευθύνες για την πυρκαγιά στην Πυροσβεστική: «Εισήγηση για οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση γραπτή, προφορική, με sms, με φαξ, με μέιλ δεν έγινε ποτέ σε καμία υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής» σημείωσε, προσθέτοντας πως «τη διάσωση, διαφυγή, απεγκλωβισμό, σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο, στον χερσαίο χώρο, την επιχειρεί και τη συντονίζει αποκλειστικά η Πυροσβεστική».

Στις επικρίσεις ότι δεν μίλησε τις ημέρες μετά την πυρκαγιά, η περιφερειάρχης απάντησε ότι αυτό έγινε ακριβώς επειδή «η ουσιαστική δουλειά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αφορά τις επόμενες ημέρες». Οσον αφορά την απόδοση ευθυνών για όσα συνέβησαν, η κυρία Δούρου ανέφερε ότι είναι σε εξέλιξη η έρευνα και δεν θα επιχειρήσει να προκαταλάβει τα πορίσματα της Δικαιοσύνης. Αν και με όσα προσπαθεί να πείσει, ουσιαστικά τα προκαταλαμβάνει...

Keywords
Τυχαία Θέματα