Πρεμιέρα για το «Grand Hyatt» στη Συγγρού

Πρεμιέρα για το «Grand Hyatt» στη Συγγρού29.08.2018Επιχειρήσεις

Ακόμα ένα πολυτελές ξενοδοχείο άνοιξε τις πύλες του στην Αθήνα

Ο λόγος για το «Grand Hyatt Athens|, το πρώτο Hyatt ξενοδοχείο στην ελληνική πρωτεύουσα και το πρώτο ξενοδοχείο του αμερικανικού brand Grand Hyatt στη χώρα.

Το ξενοδοχείο της Hyatt Hotels Corporation

βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού, στη θέση του πολύπαθου «Athens Ledra», το οποίο είχε κλείσει αιφνιδιαστικά τον Μάιο του 2016 λόγω οφειλών των πρώην ιδιοκτητών του.

Η λειτουργία του σηματοδοτεί την έλευση ακόμη ενός «ηχηρού» διεθνούς ονόματος ξενοδοχειακής αλυσίδας στην ελληνική πρωτεύουσα. Διαθέτει 309 δωμάτια, 38 εκ των οποίων είναι υπερπολυτελείς σουίτες, συμπεριλαμβανομένων της προεδρικής, της royal suite και τεσσάρων grand executive suites με ευρύχωρες βεράντες.

Εχει επίσης πισίνα, spa, roof garden και συνεδριακούς χώρους, ενώ το ξενοδοχείο αναδεικνύει το πολύ σύγχρονο λόμπι του με το εντυπωσιακό έκθεμα «The Coin», το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα αρχαία αθηναϊκά νομίσματα και αντιπροσωπεύει την ελληνική οικονομική ευμάρεια του 5ου αιώνα π.Χ. Τη διοίκηση του ξενοδοχείου έχει αναλάβει η Kokari Limited/KNOSSIAN GROUP, ενώ την κατασκευή και τη διαμόρφωση επιμελήθηκε ο διεθνής όμιλος επένδυσης ακινήτων Henderson Park and Hines. Σημειώνεται πως η Hyatt Hotels Corporation με έδρα το Σικάγο έχει στο χαρτοφυλάκιό της περισσότερα από 700 ακίνητα σε περισσότερες από 50 χώρες. Β. Παπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα