Τένις: Γδύθηκε στο court η Κορνέ – «Χαμός» στο Twitter (εικόνες – video)

Η Αλίζ Κορνέ είναι το κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ωρών στη Νέα Υόρκη και στο US Open, αλλά αυτό δεν έγινε για αγωνιστικούς λόγους. Βλέπετε, η γαλλίδα τενίστρια γδύθηκε στο court, δεχόμενη αμέσως code violation από τον διαιτητή, προκαλώντας μια πραγματική «έκρηξη» σχολίων στο Twitter με επίκεντρο τον… σεξισμό.

Στον αγώνα της κόντρα στην Γιοχάνα Λάρσον (από

την οποία ηττήθηκε μετά από τρία κλειστά σετ), μετά από ένα 10λεπτο διάλειμμα λόγω αφόρητης ζέστης, επέστρεψε στο court, φορώντας ανάποδα την μπλούζα της. Η Κορνέ επέλεξε να πάει στο βάθος του court και να βγάλει την μπλούζα της ώστε να την φορέσει και πάλι, από την σωστή πλευρά αυτήν την φορά. Δεν διήρκησε περισσότερα από 15 δευτερόλεπτα η συγκεκριμένη κίνηση της, ενώ δεν… φάνηκε κάτι που δεν έπρεπε να φανεί, μιας και η ίδια είχε μεριμνήσει να φοράει ένα μπουστάκι κάτω από την μπλούζα της.

US Open accused of sexism after Alize Cornet is penalized for flashing her bra pic.twitter.com/yswsmuOzry

— Tariq Khan BalochAdv (@Muhammad6767870) 29 Αυγούστου 2018

Ο διαιτητής της έδωσε κατευθείαν code violation για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, με την γαλλίδα τενίστρια να απορεί, δικαιολογημένα. Βέβαια, η κατάσταση στο Twitter ξέφυγε στη συνέχεια, με πολλούς να καταφέρονται στον διαιτητή και τους διοργανωτές του US Open. Κάσι Ντελάκουα και Τζούντι Μάρεϊ είναι δυο από τις… διάσημες γυναίκες που υπερασπίστηκαν την Αλίζ Κορνέ.

Δείτε ξανά το σχετικό βίντεο και αντιδράσεις:

Cornet( info – @nicklester , @BenRothenberg,@ymanojkumar)(

Keywords
Τυχαία Θέματα