Παρασκευή το ραντεβού του Αλέξη με τον Πάνο

Παρασκευή το ραντεβού του Αλέξη με τον Πάνο09.01.2019Πρόσωπα

«Τα λένε» σήμερα οι ΑΝ.ΕΛ. στην Κ.Ο.

Στη σημερινή, κρίσιμη πρωινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ.ΕΛ. θα κριθεί οριστικά αν θα πέσουν οι τίτλοι τέλους στη συγκυβέρνηση του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, οι εξελίξεις παραλίγο να λάβουν πρώτη φορά και τηλεοπτικές διαστάσεις. Και αυτό διότι οι Αλέξης Τσίπρας

και Πάνος Καμμένος είχαν προγραμματίσει να διασταυρώσουν τα ξίφη τους το βράδυ στα... τηλεοπτικά παράθυρα, καθώς ο πρωθυπουργός θα είναι καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 19.00 και ο Πάνος Καμμένος στο Star μία ώρα αργότερα!

Ωστόσο ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. ακύρωσε τη συνέντευξή του, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό και συμφώνησαν να έχουν τετ α τετ την Παρασκευή. Σήμερα, στις 10 το πρωί, θα γίνει η καθοριστική σύγκληση των οργάνων των ΑΝ.ΕΛ., αρχικά με τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και στις 11.00 της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Σχεδόν όλοι

Πηγές του κόμματος δήλωναν, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ότι έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλα τα στελέχη -ακόμα και η «αντάρτισσα» Μαρίνα Χρυσοβελώνη-, πλην του Τέρενς Κουίκ, ο οποίος εδώ και καιρό έχει λάβει μεγάλες αποστάσεις και θεωρείται «ξένο σώμα» στο κόμμα. Νωρίτερα, πάντως, η υφυπουργός Εσωτερικών είχε «καρφώσει» πάλι τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ., λέγοντας ότι «ούτε στο τηλέφωνο δεν βγαίνει ο Πάνος Καμμένος».

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, ο Πάνος Καμμένος φέρεται ότι παρευρισκόταν στον γάμο του σεΐχη του Ντουμπάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα