Παραίτηση «εξπρές» για τον Γ. Κρικρή από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης

Παραίτηση «εξπρές» για τον Γ. Κρικρή από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης25.09.2018Πρόσωπα

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας γνωστοποίησε μέσω facebook ο Γιώργος Κρικρής (φωτό), μόλις 10 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα για τους πραγματικούς λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο.

Ο 29χρονος Γ. Κρικρής στην ανάρτησή του δεν μπαίνει στην ουσία, αλλά αναφέρει γενικώς και αορίστως ότι το περιβάλλον μέσα

στο οποίο κλήθηκε να εργαστεί δεν προσφέρεται για ευρύτερες πολιτικές συγκλίσεις.

«Η χώρα έχει ανάγκη από φωνές που μπορούν να διαμορφώσουν μια υγιή προοπτική, χωρίς ιδεοληψίες και αγκυλώσεις, από ανθρώπους που δεν φοβούνται τη συνεργασία του ευρύτερου προοδευτικού χώρου» γράφει ο υπό παραίτηση γενικός γραμματέας, ο οποίος ανέλαβε ουσιαστικά τα καθήκοντα του Λευτέρη Κρέτσου μετά την υπουργοποίησή του. Ο κ. Κρικρής δεν ανήκει κομματικά στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στην ευρύτερη Κεντροαριστερά. Κατά το παρελθόν διατέλεσε στενός συνεργάτης του πρώην υφυπουργού Παιδείας και πρώην πρύτανη Θεοδόση Πελεγρίνη και μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος καθαριότητας στον Δήμο Νέας Σμύρνης.

Εξηγήσεις από τον Νίκο Παππά για τους λόγους της παραίτησης ζήτησε η Ν.Δ. διά της αρμόδιας τομέρχου Αννας-Μισέλ Ασημακοπούλου. «Δεν πρόλαβε καλά καλά να αναλάβει τα καθήκοντά του πριν από 10 μέρες ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, και παραιτήθηκε αμέσως, αφήνοντας υπαινιγμούς για το περιβάλλον στο οποίο κλήθηκε να εργαστεί» σημειώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα