Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τους 11χρονους στη Λάρνακα – Ο απαγωγέας τους προσέγγισε πέντε παιδιά

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι κυπριακές ΑρχέςΠώς προσέγγισε ο δράστης τα δύο παιδιάΗ περιγραφή του ύποπτουΑυξημένα μέτρα και οδοφράγματα σε όλη την Κύπρο

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία το πρωί της Τρίτης μετά από πληροφορία για εξαφάνιση δύο ανήλικων παιδιών από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.

Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη ηλικίας 11 χρόνων, με καταγωγή από την Ελλάδα.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Κύπρο

και οι κυπριακές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον απαγωγέα των δύο παιδιώ.

Πώς προσέγγισε ο δράστης τα δύο παιδιά

Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive.com, από την αυλή του σχολείου φέρεται να άρπαξε τα δυο παιδιά ο άγνωστος άνδρας.

Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος δράστης ανέφερε στους δυο ανήλικους, οι οποίοι βρίσκονταν στην αυλή του σχολείου, ότι είναι ο νέος τους δάσκαλος.

Πιο συγκεκριμένα, φέρεται να τους ανέφερε: «Είμαι ο νέος σας δάσκαλος, έρχεστε να με βοηθήσετε να μεταφέρω κάτι;». Κάπου εκεί, όπως προκύπτει, ο άγνωστος έβαλε στο αυτοκίνητο, τύπου σαλούν, τους δυο ανήλικους και εξαφανίστηκε.

Ο μεσήλικας άνδρας είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει πέντε παιδιά

Έγκυρες αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο SigmaLive ότι ο μεσήλικας άνδρας είχε προσεγγίσει συνολικά πέντε παιδιά που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή με τα άλλα δυο παιδιά που άρπαξε ο φερόμενος δράστης.

Η περιγραφή του ύποπτου

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής» αλλά και με τον παρατηρητή γειτονιάς της Λάρνακας, ο άντρας έχει ηλικία μεταξύ 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75μ, περίπου 100 κιλών, με μούσιστο πιγούνι. Φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα με μοτίβο στο μπροστινό μέρος με έντονα χρώματα, γιλέκο σκούρου χρώματος αμανικο, παντελόνι μακρύ σκούρου χρώματος, καπέλο τύπου μπερέ χρώματος σκούρου. Το δεξί του χέρι είναι πρόχειρα δεμένο με γάζα. Φαίνεται να διακινείται με σαλούν αυτοκίνητο, χρώματος γκρίζου.

Από την περιγραφή που δόθηκε στη δημοσιότητα, υπάρχουν υποψίες για το ποιος είναι ο ύποπτος από γονείς οι οποίοι διαμένουν στην περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν σημειωθεί το περιστατικό, είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για βόμβα σε ένα άλλο σχολείο, ωστόσο αποδείχθηκε φάρσα.

Αυξημένα μέτρα και οδοφράγματα σε όλη την Κύπρο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την πρώτη στιγμή δόθηκε εντολή για αυξημένα μέτρα σε οδοφράγματα και σε όλα τα σημεία εισόδου και εξόδου της Δημοκρατίας.

Η Αστυνομία έδωσε πληροφορίες και για το πώς μοιάζει ο άντρας ο οποίος εμπλέκεται στην εξαφάνιση των δυο μαθητών.

Από νωρίς το πρωί έχει σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία, ενώ γύρω στις 10 το πρωί οι Αρχές κινητοποίησαν και ελικόπτερο για τον εντοπισμό τους. Την ίδια ώρα, στην πόλη της Λάρνακας επιχειρούν δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί.

Αναστασιάδης: Θα εξαντλήσουμε κάθε τρόπο για την ανεύερεσή του.

«Ενημερώθηκα από τους Υπ. Δικαιοσύνης @MJPO_INicolaou και Παιδείας @KChampiaouris για την εξέλιξη της επιχείρησης εντοπισμού των δύο ανηλίκων που απήχθησαν σήμερα. Έχω δώσει αυστηρές οδηγίες όπως εξαντλήσουμε κάθε τρόπο και μέσο προς ανεύρεσή τους», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης.

Ενημερώθηκα από τους Υπ. Δικαιοσύνης @MJPO_INicolaou και Παιδείας @KChampiaouris για την εξέλιξη της επιχείρησης εντοπισμού των δύο ανηλίκων που απήχθησαν σήμερα. Έχω δώσει αυστηρές οδηγίες όπως εξαντλήσουμε κάθε τρόπο και μέσο προς ανεύρεσή τους. pic.twitter.com/p9zYoFR63m

— Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) 25 Σεπτεμβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα