Πάνος Καμμένος: Θα τους φάμε (τους «νταβατζήδες») ή θα μας φανε...

Πάνος Καμμένος: Θα τους φάμε (τους «νταβατζήδες») ή θα μας φανε...12.09.2018Πρόσωπα

Οι νέες επιθέσεις Καμμένου στον Μαρινάκη και οι υποσχέσεις του από τη Θεσσαλονίκη

Για νέους νταβατζήδες στον δημόσιο βίο έκανε εκτενή λόγο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο κ. Καμμένος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι νταβατζήδες είναι σαν τη Λερναία Υδρα, ένα κεφάλι

κόβεις, δέκα πετάγονται.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Β. Μαρινάκης για τη γνωστή υπόθεση με το πλοίο «Noor 1» που μετέφερε ηρωίνη, λέγοντας ότι βρέθηκε να κατέχει «Τα Νέα», «Το Βήμα», με πλάγιο τρόπο τα «Παραπολιτικά» αλλά και αρκετά άλλα ΜΜΕ, καθώς και ότι αγοράζει περιφερειακά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οτι τα χρησιμοποιεί για να επιτεθεί σε ανθρώπους, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο δημοσιογράφων όπως της κυρίας Παναγιωταρέα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήταν εκπρόσωπος τάφου», αναφερόμενος στις ανασκαφές στον Τύμβο Καστά.

Μίλησε επίσης για δημοσιογράφους με μεγάλα «πόθεν έσχες» όπως με τραπεζικούς λογαριασμούς 3.000.000 ευρώ, σπίτια στα Γιάννενα και αλλού, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ως «45άρια» για να χτυπούν ανθρώπους, τις οικογένειές του κ.ά. «Από τον Ψυχάρη περάσαμε τώρα στον Μαρινάκη» είπε ο κ. Καμμένος, που τόνισε ότι «Θα τους πολεμήσουμε. Ή θα τους φάμε ή θα μας φάνε».

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. και υπουργός Εθνικής Αμυνας επισήμανε ότι υπήρξε δέσμευση του ιδίου και του κόμματός του για το «σπάσιμο» της διαφθοράς, λέγοντας ότι κατάφεραν ο πρώην εκδότης του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης, να μη βρίσκεται στη ζωή του τόπου, όπως το ίδιο έγινε και με τον «εθνικό εργολάβο», εννοώντας τον Μπόμπολα. Τόνισε ότι έμποροι όπλων αλλά και πολιτικοί είναι αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη, καταλήγοντας ότι «η κυβέρνηση δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα