«Ολα γύρω μου είναι μαύρα» έγραψε η βιολόγος πριν χαθεί

«Ολα γύρω μου είναι μαύρα» έγραψε η βιολόγος πριν χαθεί25.01.2019Πρόσωπα

Πυρετώδεις είναι οι έρευνες των Αρχών προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες θανάτου της 35χρονης βιολόγου Μαρίας Γιωτοπούλου, η οποία βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης στον πυθμένα της τεχνητής λίμνης Στράτου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία που δείχνουν ότι η βιολόγος ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

Ιδιαίτερο βάρος δίνουν οι Αρχές στα αγωνιώδη sms

που έστειλε η 35χρονη στην ξαδέλφη της στις 00.30 της Κυριακής, δηλαδή μία μέρα προτού εξαφανιστεί. Σε αυτά τα μηνύματα ρωτούσε επιτακτικά πού βρίσκεται η ίδια αλλά και ο αδερφός της συγγενούς της...

Την ίδια στιγμή απορίες προκαλούν τα τελευταία σημειώματα που άφησε στον μαθηματικό σύζυγό της. «Δεν είμαι καλά. Ολα γύρω μου είναι μαύρα... Νιώθω ένα τεράστιο κενό... Δεν βλέπω πουθενά φως... Κάποια αχτίδα φωτός. Δεν ξέρω πώς θα μπορέσω να συνεχίσω» φέρεται ότι ανέφερε στο ένα από αυτά.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, σε ένα δεύτερο μήνυμα από τα τρία που άφησε στον σύζυγό της η αδικοχαμένη βιολόγος έγραφε: «Δεν φταις εσύ σε τίποτα... Σου πέφτω λίγη»! Οπως εκτιμάται, η 35χρονη έγραψε τα σημειώματα κατά τη διάρκεια της νύχτας που πήρε την απόφαση να φύγει από το σπίτι της και σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής.

Keywords
Τυχαία Θέματα