Ο Μπουτάρης αποκάλεσε «βλάκα» (!) τον Λεβέντη

Ο Μπουτάρης αποκάλεσε «βλάκα» (!) τον Λεβέντη29.10.2018Πρόσωπα

Τους καλούς τρόπους του ξέχασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και μετά το πέρας της παρέλασης δεν άφησε τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη να κάνει δηλώσεις πριν από τον ίδιο.

Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και την Παρασκευή μετά τη δοξολογία

στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, καθώς ο κ. Μπουτάρης αποκάλεσε τον κ. Λεβέντη «βλάκα», αφήνοντας άφωνους τους παρευρισκομένους.

Συγκεκριμένα, το πρωί της περασμένης Παρασκευής ο κ. Μπουτάρης θέλησε να κάνει δηλώσεις αμέσως μετά τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκη, παίρνοντας με το «έτσι θέλω» τη σειρά του κ. Λεβέντη. Μάλιστα, όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, προσπάθησε να εξηγήσει τον λόγο που έπρεπε να προηγηθεί. «Είναι θεσμικό, ο δήμαρχος μιλάει πρώτα» είπε και ο Βασίλης Λεβέντης τού απάντησε: «Τότε γιατί δεν “πήδηξες” και τον Μητσοτάκη; Ελα, σε παρακαλώ». «Εσύ εμένα παρακαλάς, βλάκα;» του απάντησε ο κ. Μπουτάρης και αποχώρησε.

Χθες σημειώθηκε το ίδιο σκηνικό, με τον κ. Μπουτάρη και πάλι να θέλει να πάρει τη σειρά, όμως ο κ. Λεβέντης παρέμεινε ψύχραιμος και άφησε τον δήμαρχο να κάνει τις δηλώσεις του, ενώ στη συνέχεια με ευγένεια σχολίασε τη στάση του κ. Μπουτάρη.

«Για άλλη μία φορά, ο κ. δήμαρχος δεν σεβάστηκε το πρωτόκολλο, ότι η πόλη φιλοξενεί κάποιους αρχηγούς κομμάτων και πρέπει να τηρηθεί μια σειρά. Δεν πειράζει. Του εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές που θα βάλει. Αν βάλει» είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα