«Νεύρα» Βούλτεψη επειδή η τρόικα δεν έκοψε τις συντάξεις

«Νεύρα» Βούλτεψη επειδή η τρόικα δεν έκοψε τις συντάξεις23.11.2018Πρόσωπα

Σε σοβαρό ατόπημα οδηγήθηκε από το βήμα της Βουλής η Σοφία Βούλτεψη...

...η οποία στην προσπάθειά της να αποδομήσει τους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς για τη μη περικοπή των συντάξεων «τα έψαλε» στους δανειστές επειδή άφησαν περιθώριο ώστε αυτές να μην ισχύσουν!

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε σε μια άκρως αντιλαϊκή δήλωση περί συναλλαγής των δανειστών με την κυβέρνηση

Τσίπρα, ενώ πρόσθεσε ότι σήμερα οι δανειστές δείχνουν μια μεγάλη ελαστικότητα στις αποφάσεις της κυβέρνησης και επιτρέπουν να ακυρώνονται μέτρα που έχουν ψηφιστεί.

Υποστήριξε δηλαδή λίγο πολύ στον αντικυβερνητικό της οίστρο ότι κακώς δεν περνούν όλες οι θέσεις του Πολ Τόμσεν και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Οπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «ο Τόμσεν σήκωνε τον κόσμο στο πόδι εάν αλλάζαμε μία φράση σε αυτά που είχαμε συμφωνήσει, ενώ τώρα δεν τρέχει τίποτα. Εχουμε κυβερνήσει κι εμείς και ξέρουμε πώς γίνονται αυτά».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι «υπάρχει συναλλαγή των δανειστών με την κυβέρνηση κάτω από το τραπέζι, τα μέτρα μπαίνουν για να ξαναβγαίνουν, οι δανειστές πήραν το Υπερταμείο και τη Μακεδονία και μας έχουν αφήσει στη μοίρα μας». Αίσθηση πάντως προκάλεσαν και όσα υποστήριξε αναφορικά με τα δημοσιεύματα που μιλούν για το νέο…VIP μενού του πρωθυπουργικού αεροπλάνου.

«Φάτε, λοιπόν, και σκραμπλ με ζαμπόν και φιλέτα και σολομό και χάμπουργκερ και θαλασσινά και πλατό με τυριά και μιλφέιγ και προφιτερόλ και τιραμισού» σχολίασε και κατέληξε: «Τα ακούει ο κόσμος αυτά και τρέχουν τα σάλια του, την ώρα που του λέτε ότι βγήκαμε από τα Μνημόνια».

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ

Κάποιοι στη Ν.Δ. δεν πάνε... καλά

Προφανώς κάποιοι στη Ν.Δ. έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Ισως γιατί ακόμη υπάρχουν στα σούπερ μάρκετ είδη πρώτης ανάγκης και οι Ελληνες δεν ψωνίζουν με... δελτίο, όπως γινόταν στο παρελθόν στις χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού.
Διότι διαφορετικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τις επιθέσεις στους θεσμούς που έστω και αργά κατάλαβαν ότι οι περικοπές μισθών και συντάξεων δεν οδηγούν πουθενά.
Καλά θα κάνουν να συνέλθουν εκεί στην Πειραιώς και να στηρίζουν με κάθε τρόπο τα μέτρα που ανακουφίζουν τους πολίτες. Εκτός εάν πιστεύουν ότι για να τιμωρήσουν τον Τσίπρα οι δανειστές θα πρέπει να την πληρώσουν οι Ελληνίδες και οι Ελληνες.
Με τέτοιες λογικές το μόνο που καταφέρνουν είναι να διώχνουν ψηφοφόρους από τη Ν.Δ. και να την κάνουν ταξική.

Ν. Ελευθερόγλου

Keywords
Τυχαία Θέματα