Με χειροκροτήματα (ξανά) υποψήφιος ο Ιγν. Καϊτεζίδης

Με χειροκροτήματα (ξανά) υποψήφιος ο Ιγν. Καϊτεζίδης22.10.2018Πρόσωπα

Μετά το «όχι» στη Ν.Δ. ανακοίνωσε επίσημα ότι θα διεκδικήσει πάλι τον Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη

Ρεπορτάζ
Βαγγέλης Στολάκης

Mε παρατεταμένα χειροκροτήματα εισήλθε το πρωί του Σαββάτου στην έκτακτη συνεδρίαση της παράταξής του Δύναμη Ενότητας ο δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο οποίος ανακοίνωσε στους στενούς συνεργάτες του και στα μέλη της ομάδας του την πρόθεσή του να παραμείνει στον Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη και να μη... μεταδημοτεύσει στον Δήμο Θεσσαλονίκης.



Ο κ. Καϊτεζίδης, ο οποίος είναι ένας από τους δημάρχους όλης της χώρας που εκλέγεται με μεγάλα ποσοστά από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, ανακοίνωσε τις προθέσεις του να διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο Πυλαίας - Χορτιάτη μετά την αρνητική απάντηση που έδωσε στον αρχηγό της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρόταση που του έκανε ο τελευταίος να είναι υποψήφιος δήμαρχος της Ν.Δ. με τη στήριξη της Πειραιώς.

Σκληρή και πολλή δουλειά

Η συνεδρίαση της παράταξης του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη έγινε χωρίς εκπλήξεις και ανατροπές, όπως άλλωστε θα περίμενε κανείς. «Ενημέρωσα τους συναδέλφους μου για τις εξελίξεις. Τους συνέστησα σκληρή και πολλή δουλειά. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και να κάνουμε πρωταγωνιστή της χώρας τον Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη» υποστήριξε στη «δημοκρατία» ο κ. Καϊτεζίδης.

Στο μεταξύ, μια ανάρτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στο twitter έκανε τον κ. Καϊτεζίδη πυρ και μανία. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δημοσιοποίησε φωτογραφία του από τυχαία συνάντηση που είχε με τον κ. Καϊτεζίδη και τον δήμαρχο Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο και με λεζάντα «Απρόσμενη και ταυτόχρονα ευχάριστη συνάντηση στην Αθήνα είχαμε οι “τρεις σωματοφύλακες της Θεσσαλονίκης”». Ο κ. Καϊτεζίδης απάντησε: «Ούτε “κολλητός” ούτε σωματοφύλακας συνυπήρξα ποτέ με τον Γιάννη Μπουτάρη που φέρει προσωπικά και στο ακέραιο τις ευθύνες του για την εικόνα της Θεσσαλονίκης».
Οι δύο άνδρες, πάντως, συναντήθηκαν εκ των υστέρων τυχαία σε εκδήλωση και δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις, με τον κ. Καϊτεζίδη να χαρακτηρίζει το συμβάν «λήξαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα