Λιποθυμίες και... προσευχές σε πτήση «θρίλερ» Αθήνα - Λήμνο

Λιποθυμίες και... προσευχές σε πτήση «θρίλερ» Αθήνα - Λήμνο27.02.2019Ρεπορτάζ

Πανικός από εκκωφαντικό κρότο σε αεροσκάφος της Sky Express

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι επιβάτες της πτήσης της Sky Express από Αθήνα προς Λήμνο το βράδυ της Δευτέρας. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κάποιοι λιγότερο ψύχραιμοι

κυριεύτηκαν από πανικό και λιποθύμησαν στις θέσεις τους.

Ολα ξεκίνησαν περίπου ένα τέταρτο μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Σύμφωνα με όσα περιγράφουν οι επιβάτες, ακούστηκε ένας εκκωφαντικός κρότος και το αεροσκάφος άρχισε να τρέμει πολύ έντονα. Οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι λόγω τεχνικού προβλήματος θα έπρεπε να επιστρέψουν στα Σπάτα, κάτι που «απογείωσε» τον πανικό. «Στο τέταρτο μας είπαν ότι λόγω τεχνικού προβλήματος πρέπει να γυρίσουμε πίσω. Αλλος είπε ότι χάλασε ο ένας έλικας, άλλος είπε ότι οι ρόδες δεν ανέβαιναν» είπε μια επιβάτιδα στην κάμερα του Limnos FM 100.

Ενας επιβάτης έλεγε «πέφτουμε», ενώ ένας άλλος προσευχόταν και κανείς δεν μπορούσε να κρατήσει την ψυχραιμία του. Μια γυναίκα λιποθύμησε από την ταραχή της και ευτυχώς στην πτήση υπήρχε γιατρός που τη φρόντισε. Κάποιοι έβαλαν σωσίβια θεωρώντας ότι το αεροσκάφος θα συντριβεί και προσπαθούσαν να εμψυχώσουν ο ένας τον άλλον. Ενδεικτικό του πανικού είναι ότι ένας τρομοκρατημένος επιβάτης έσφιγγε τόσο δυνατά τα χερούλια του καθίσματος, που το ένα του έμεινε στο χέρι!

Οι στιγμές έμοιαζαν αιώνες και τελικά, όταν το αεροσκάφος επέστρεψε στην Αθήνα και το προσγείωσε με ασφάλεια ο πιλότος, οι επιβάτες έτρεμαν ακόμη από την τραυματική εμπειρία όταν πάτησαν στο έδαφος. Μάλιστα, ύστερα από αυτή την πτήση τρόμου, κάποιοι αρνήθηκαν να ταξιδέψουν με άλλο αεροσκάφος της ίδιας εταιρίας και ακύρωσαν το ταξίδι τους, ενώ οι πιο θαρραλέοι επιβιβάστηκαν και ταξίδεψαν για Λήμνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα