Η... Πάμελα τα βάζει με τον Τσίπρα!

Η... Πάμελα τα βάζει με τον Τσίπρα!27.02.2019Πρόσωπα

Η χυμώδης σταρ δήλωσε φαν του Γιάνη Βαρουφάκη και βγήκε από... αριστερά στον Ελληνα πρωθυπουργό

Το ένα χτύπημα μετά το άλλο δέχεται ο Αλέξης Τσίπρας. Μετά τους καθημερινούς πολιτικούς πονοκεφάλους, ο πρωθυπουργός έφαγε και μια ξεγυρισμένη «χυλόπιτα» από την εκρηκτική Πάμελα Αντερσον, η οποία δήλωσε ευθαρσώς θαυμάστρια του Γ. Βαρουφάκη,

μιλώντας μάλλον υποτιμητικά για τον Ελληνα πρωθυπουργό.

Η σταρ του «Baywatch» με τα πλούσια προσόντα ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να εμφανιστεί σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Οpen. Ωστόσο η πρωταγωνίστρια, που τα τελευταία χρόνια το έχει ρίξει και στην... ακτιβιστική δράση, έκανε «προθέρμανση» στα ελληνικά ζητήματα αναρτώντας στο μπλογκ της μια πολιτική συνέντευξη, βγαίνοντας από τα αριστερά στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Κατηγόρησε συγκεκριμένα τον πρωθυπουργό ότι «συνθηκολόγησε» την επομένη του δημοψηφίσματος, το 2015. Ταυτόχρονα έπλεξε το εγκώμιο στον Γιάνη Βαρουφάκη.

Στην ερώτηση, μάλιστα, ποιος είναι ο πιο σημαντικός διάσημος Ελληνας εν ζωή, εκείνη απάντησε κατηγορηματικά: «Ο Γιάννης Βαρουφάκης. Είπε “όχι” όταν ήταν υπουργός Οικονομικών και ήταν πηγή έμπνευσης για πολίτες σε όλη την Ευρώπη».

Η Αμερικανίδα ηθοποιός εκφράζει επίσης τον θαυμασμό της για τον ελληνικό λαό που επέλεξε να πει «όχι» στους εκβιασμούς του ευρωπαϊκού κατεστημένου, ενώ αναφέρεται με απογοήτευση στον Αλέξη Τσίπρα.

«Ηταν το πιο ηρωικό γεγονός της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας, με χιλιάδες ανθρώπους στους δρόμους, που πρώτη φορά αισθάνθηκαν αξιοπρέπεια. Θαυμάζω τον ελληνικό λαό. Ομως, δυστυχώς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα αποφάσισε να συνθηκολογήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα