Η κωλοτούμπα Τόλκα για το Σκοπιανό μετά την... υπουργοποίηση

Η κωλοτούμπα Τόλκα για το Σκοπιανό μετά την... υπουργοποίηση21.02.2019Παρασκήνιο

Μια απίστευτη κωλοτούμπα έκανε ο εκ του ΠΑΣΟΚ προερχόμενος νέος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Αγγελος Τόλκας

Μιλώντας στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ και επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, υποστήριξε ότι η ξεκάθαρη διαφωνία του για το Σκοπιανό

(προ υπουργοποίησης) αφορούσε την εθνικότητα και τη γλώσσα, και ήταν τον περασμένο Ιούνιο. «Σήμερα υπάρχει μία άλλη πραγματικότητα» είπε, πραγματοποιώντας κυβίστηση ολκής.

Την ίδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας υπεραμύνθηκε των κεντροαριστερών «ανοιγμάτων», υποστηρίζοντας πως συσπειρώθηκαν δυνάμεις «που δεν ανήκουν αποκλειστικά στην Αριστερά, αλλά και στην Οικολογία, στη Σοσιαλδημοκρατία και στη λαϊκή Κεντροδεξιά», εξέλιξη που, σύμφωνα πάντα με τον πρωθυπουργό, βοηθά στο να ενωθούν οι Ελληνες ώστε να αφεθεί πίσω μας η χρεοκοπία.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πασοκογενής Χρήστος Σπίρτζης, που απηύθυνε μάλιστα νέο προσκλητήριο για συνεργασίες στο ΚΙΝ.ΑΛ., λέγοντας στους βουλευτές να έρθουν στον διάλογο για «να δούμε ποια είναι τα σημεία συγκλίσεων». Το Κίνημα Αλλαγής πάντως δεν φαίνεται και πολύ πρόθυμο, αφού εξακολουθεί να αντιδρά, αποκαλώντας την κυβέρνηση «παρακμιακή» και τους νεοεισελθέντες υπουργούς «υπολείμματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα