Η Ελλάδα γοητεύει τα ξένα κανάλια!

Η Ελλάδα γοητεύει τα ξένα κανάλια!23.07.2018Πρόσωπα

Ιάπωνες, Ολλανδοί και Ρώσοι στη χώρα μας για αφιερώματα

Μπορεί η Ελλάδα να μην έχει καταφέρει ακόμα να δημιουργήσει ένα σταθερό πλαίσιο προσέλκυσης μεγάλων τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών του εξωτερικού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Στο

πλαίσιο αυτό, συνεργεία από μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς της Ιαπωνίας, της Ρωσίας και της Ολλανδίας βρέθηκαν ή βρίσκονται για γυρίσματα στη χώρα μας, μέσα από τα οποία οι ομορφιές της θα ταξιδέψουν στα τρία αυτά κράτη.

Ετσι, από αύριο έως τις 27 Ιουλίου συνεργείο της εταιρίας Blue Circle They, που έχει την ευθύνη της παραγωγής παγκοσμίως του διάσημου τηλεοπτικού προγράμματος «Αγρότης μόνος ψάχνει», εγκαθίσταται στην Αθήνα για να γυρίσει ένα επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Το επεισόδιο θα προβληθεί στις 2 Σεπτεμβρίου 2018, στον ολλανδικό τηλεοπτικό σταθμό KRO-NCRV.

Στην ελληνική πρωτεύουσα ολοκληρώνει τα γυρίσματά του και συνεργείο του δημοφιλέστερου ρωσικού καναλιού Russia 1, αφού επισκέφθηκε ήδη τη Θεσσαλονίκη, την Πέλλα, τη Χαλκιδική και τα Μετέωρα.

Θα δημιουργήσει πέντε τετράλεπτα βίντεο, που θα προβάλλονται μέσα στο καλοκαίρι, τρεις φορές την ημέρα, από τη δημοφιλή πρωινή εκπομπή «Utro Rossii». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την προβολή της μοναστηριακής κουζίνας στο Αγιον Ορος και την παρουσίαση των περιοχών Λουτρακίου Πέλλας και Μετεώρων. Γυρίσματα στην Ικαρία έκανε στα τέλη Ιουνίου συνεργείο του ιαπωνικού τηλεοπτικού καναλιού Fuji TV, με σκοπό τη δημιουργία ενός ωριαίου επεισοδίου το οποίο θα προβάλει τις ομορφιές του νησιού.

Οι ξένες παραγωγές για την προώθηση και την προβολή του ελληνικού τουρισμού μέσα από τη βιομηχανία του θεάματος αποτελούν βασικό κομμάτι του σχεδιασμού του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα