Γενναίες προσφορές από Βαρδινογιάννη, Χατζηιωάννου, ΒΙΑΝΕΞ και Εθνική

Γενναίες προσφορές από Βαρδινογιάννη, Χατζηιωάννου, ΒΙΑΝΕΞ και Εθνική 26.07.2018Πρόσωπα

Συγκινητική είναι η στήριξη που δέχονται από κάθε πλευρά της χώρας οι πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς.

Τις τελευταίες ώρες την έμπρακτη αλληλεγγύη τους έδειξαν η Εθνική Τράπεζα, η πρέσβειρα Καλής Θελήσεως

της UNESCO Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και πρόσωπα του επιχειρηματικού κόσμου, όπως ο Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της αεροπορικής εταιρίας easyJet, και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρίας ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Συγκεκριμένα, η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι προσφέρει 1.000.000 ευρώ ως άμεση οικονομική βοήθεια σε όσους έχουν πληγεί από τις θανάσιμες πυρκαγιές στην Αττική.

Παράλληλα, δίπλα στους πληγέντες βρέθηκε χθες η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ραφήνας, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση αλλά και τις ανάγκες των πληγέντων, ενώ μετά επισκέφθηκε τα παιδιά που έζησαν τον εφιάλτη και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Επίσης το ποσό των 100.000 ευρώ προσέφερε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό το ίδρυμα «Στέλιος Χατζηιωάννου», με στόχο την ενίσχυση των πληγέντων, ενώ οι εταιρίες BIANEΞ και BIAN του ομίλου Γιαννακόπουλου έχουν αρχίσει να καταγράφουν τις ανάγκες σε φάρμακα και άμεσα θα διαθέσουν στις πληγείσες περιοχές είδη πρώτης φροντίδας, όπως βρεφικά γάλατα σε σκόνη, κρέμες για τα εγκαύματα και κολλύρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γενναίες, Βαρδινογιάννη Χατζηιωάννου ΒΙΑΝΕΞ, Εθνική,gennaies, vardinogianni chatziioannou vianex, ethniki