Επνιξαν βρέφος και το πέταξαν σε κάδο

Επνιξαν βρέφος και το πέταξαν σε κάδο27.02.2018Αστυνομικά

Εφραξαν με χαρτοπετσέτες το στόμα του νεογέννητου στην Πετρούπολη

Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση ότι ένα νεογέννητο βρέφος, μόλις λίγων ωρών, βρέθηκε νεκρό μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη. Τα ανθρωπόμορφα κτήνη που έφεραν στον κόσμο το άτυχο νεογνό τού προκάλεσαν μαρτυρικό θάνατο, καθώς σφήνωσαν χαρτοπετσέτες (!) στο στοματάκι του, έως βαθιά στον οισοφάγο.

Το νεκρό βρέφος βρήκε χθες το μεσημέρι ένας ρακοσυλλέκτης, που έψαχνε για χρήσιμα αντικείμενα στους κάδους σκουπιδιών στην οδό Πίνδου. Οταν είδε

ένα σεντόνι το οποίο ήταν λερωμένο με αίμα και το άνοιξε για να δει τι περιείχε, υπέστη σοκ από το θέαμα που αντίκρισε. Το μόλις λίγων ωρών αγοράκι ήταν τυλιγμένο στο σεντόνι, γεμάτο αίμα, ενώ ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένος γύρω από το κορμάκι του.

Αμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της Ασφάλειας και ιατροδικαστής, ο οποίος ανακάλυψε συγκλονισμένος τα ευρήματα στο στοματάκι και στον λαιμό του άτυχου παιδιού. Το άψυχο κορμάκι του μωρού μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για νεκροτομή, ενώ οι άνδρες της Ασφάλειας άρχισαν αμέσως να ερευνούν πόρτα πόρτα την ευρύτερη περιοχή, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν κάποια σημαντική μαρτυρία που είναι δυνατό να τους οδηγήσει στους γονείς του βρέφους.

Σύμφωνα με μια πληροφορία, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους οπτικό υλικό από την κάμερα ενός καταστήματος της περιοχής, στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να κρατά στα χέρια του μια μπλε σακούλα, να τη ρίχνει στον κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο και να απομακρύνεται από το σημείο. Τώρα εξετάζεται με προσοχή το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον πατέρα του μωρού. Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι το βρέφος εγκαταλείφθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα