Δημόσιο: «Ανοιχτές» 391 θέσεις για προσλήψεις υπαλλήλων (λίστα)

Τις 391 θέσεις που είναι διαθέσιμες για προσλήψεις υπαλλήλων στο δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, παρουσιάζει η aftodioikisi.gr.

Συνοπτικά:

1) Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. (Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας): Πρόσληψη 5 ατόμων

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΕΙΑ Α.Ε. (Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος) ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικού αριθµού πέντε (5) ατόµων [ενός (1) ∆Ε Εσωτερικής

Εκµετάλλευσης, πλήρους απασχόλησης, τεσσάρων (4) ∆Ε ∆ιανοµέων, πλήρους απασχόλησης], χρονικής διάρκειας οκτώ (8) µηνών, για την Σελίδα 2 από 8 κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων Ταχυδροµικού Έργου των Ελληνικών Ταχυδροµείων ΑΕ, του Νοµού Φθιώτιδας της Περιφερειακής ∆ιεύθυνσης Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας, που εδρεύει στη Λάρισα και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων, µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:
Κωδικός Θέσης 131 – Μονάδα ∆ιανοµής Λαµίας Λαµία (∆. Λαµιέων, Ν. Φθιώτιδας) – ∆Ε ∆ιανοµέων – 8 µήνες πλήρους απασχόλησης (3 άτομα)
Κωδικός Θέσης 132 – Κατάστηµα Μαλεσίνας Μαλεσίνα (∆. Λοκρών Ν. Φθιώτιδας) – ∆Ε ∆ιανοµέων – 8 µήνες πλήρους απασχόλησης (1 άτομο)
Κωδικός Θέσης 133 – Κατάστηµα Αταλάντης Αταλάντη (∆. Λοκρών Ν. Φθιώτιδας) – ∆Ε Εσωτερικής Εκµετάλλευσης – 8 µήνες πλήρους απασχόλησης (1 άτομο)

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Κωδικός Θέσης 131, 132
Α) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωµα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθµιας ή µεταδευτεροβάθµιας εκπαίδευσης της ηµεδαπής ή άλλος ισότιµος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας
Β) Άδεια οδήγησης µοτοσικλέτας, τουλάχιστον κατηγορίας Α1, εκτός µοτοποδηλάτου, η οποία να είναι σε ισχύ.
Κωδικός Θέσης 133

Α) ∆ίπλωµα Επαγγελµατικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τοµέα Χρηµατοπιστωτικών και ∆ιοικητικών Υπηρεσιών (πρώην Οικονοµίας και ∆ιοίκησης) ή Πτυχίο Β΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελµατικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ), ανεξάρτητα από ειδικότητα , ή Πτυχίο Α΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελµατικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τοµέα Οικονοµίας και ∆ιοίκησης ή – Απολυτήριος τίτλος: – Ενιαίου Λυκείου ή – Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, ανεξάρτητα από κλάδο ή ειδικότητα ή -Τεχνικού Επαγγελµατικού Λυκείου, ανεξάρτητα από ειδικότητα ή – Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλος ισότιµος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής µονάδας της ηµεδαπής ή αλλοδαπής.
Β) Γνώση Χειρισµού Η/Υ στα αντικείµενα: (i) επεξεργασίας κειµένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου.
Αρ. Προκήρυξης: ΛΟ12/ 2010 /311.31 (ΑΔΑ: ΩΖΧΙΟΡΡ2-ΑΙ2)
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν:
α) είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, σε απλό φάκελο µεγέθους Α4, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΤΑ Α. Ε. – Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος, Παπαναστασίου 62, Τ.Κ. 411 10 ΛΑΡΙΣΑ, για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 16/2018, (Τηλ. Επικοινωνίας: 2410-237381).
β) είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, στις ακόλουθες διευθύνσεις:
1. Μονάδα ∆ιανοµής Λαµίας, ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 61, Τ.Κ. 350 00, ΛΑΜΙΑ, Τηλ.22310-22217 Υπεύθυνη: κ. Μαυροειδή Ηλιάνα.
2. Κατάστηµα Μαλεσίνας, Αγ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 50, Τ.Κ. 350 01, ΜΑΛΕΣΙΝΑ, Τηλ. 22330-51522 Υπεύθυνος: κ. Λογοθέτης Κων/νος .
3. Κατάστηµα Αταλάντης, ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 41, Τ.Κ. 350 00, ΑΤΑΛΑΝΤΗ, Τηλ. 22330-22258 Υπεύθυνος : κ. Αναγνόπουλος Νικόλαος Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 5/3/2018

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

2) Πολυτεχνείο Κρήτης: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «INDEX- AIR Development Οf Αn Integrated Exposure – Dose Management Tool For Reduction Of Particulate Matter in Air», με Κωδικό Έργου ΕΛΚΕ 81325 και Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος κ. Λαζαρίδη Μιχαήλ, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Ίδιους Πόρους, ανακοινώνει την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για σύναψη έως μίας (1) σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ως ακολούθως:
Θέση: Απασχόληση διπλωματούχου Μηχανικού Περιβάλλοντος ή Χημικού Μηχανικού, ή κατόχου ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ, κατόχου Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης σε αντικείμενο συναφές με την Ατμοσφαιρική Ρύπανση, την Ποιότητα Αέρα Εσωτερικών χώρων και την Περιβαλλοντική Μηχανική
Διάρκεια απασχόλησης: 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως τη λήξη του έργου ή έως την λήξη των τυχόν παρατάσεών του.
Ποσό: 19.000€

H αμοιβή των 19.000€, από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Προσωπικό» του έργου, υπόκειται στο Ενιαίο Μισθολόγιο και οι λεπτομέρειες αυτής θα καθοριστούν κατά την πρόσληψη του εργαζομένου, την ένταξή του στο Ενιαίο Μισθολόγιο, σύμφωνα με τα τυπικά του προσόντα και την υπογραφή της σύμβασης.

Τόπος εκτέλεσης έργου: Εργαστήριο Αιωρούμενων Σωματιδίων, Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος, Πολυτεχνείου Κρήτης

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Διπλωματούχος Μηχανικός ή Χημικός Μηχανικός ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ. • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης σε αντικείμενο συναφές με την Ατμοσφαιρική Ρύπανση, την Ποιότητα Αέρα Εσωτερικών χώρων και την Περιβαλλοντική Μηχανική, από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ. • Εργασιακή εμπειρία, τουλάχιστον τριών (3) ετών σε ερευνητικά προγράμματα κατά προτίμηση στην θεματική περιοχή της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, δυναμικής αιωρούμενων σωματιδίων, ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων.
Αρ. Προκήρυξης: 1935 (ΑΔΑ: ΩΕ52469Β6Ν-ΕΦΕ)
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής σε σφραγισμένο φάκελο στη διεύθυνση:

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 731 00 Χανιά Κρήτης
Υπόψη: Διοικητικού Τμήματος κα Μαρία Κατσιούλη, τηλ. 28210 37040
κα Μπόνια Αρετή, τηλ. 28210 37073
και θα πρέπει να αναφέρουν εξωτερικά του φακέλου τον αριθμό πρωτοκόλλου της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος την συγκεκριμένη θέση για την οποία υποβάλουν την Πρότασή τους. Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής ή αποστολής με ιδιωτικό ταχυδρομείο λαμβάνεται υπ’ όψιν η ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην Πρόταση του ενδιαφερομένου.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι την Τετάρτη 07 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας)

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

3) Πολυτεχνείο Κρήτης: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «ΗΕΧΑCΟΜ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΤΩΝ 2016-2017», με Κωδικό Έργου ΕΛΚΕ 81768 και Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος κ. Λαζαρίδη Μιχαήλ, που χρηματοδοτείται από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, ανακοινώνει την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για σύναψη έως μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου ως ακολούθως:

Θέση: Απασχόληση Χημικού Μηχανικού ή κατόχου ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ, κατόχου Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης σε αντικείμενο συναφές με τη Μηχανική Περιβάλλοντος και Διδακτορικού Διπλώματος σε αντικείμενο συναφές με την μελέτη της αέριας ρύπανσης, με σύμβαση έργου

Διάρκεια απασχόλησης: 2 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως τη λήξη του έργου ή έως την λήξη των τυχόν παρατάσεών του.
Ποσό: 5.000 ευρώ (συμπ/νου ΦΠΑ και όλων των νομίμων κρατήσεων) από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Τρίτοι» του έργου. Τόπος εκτέλεσης έργου: Εργαστήριο Αιωρούμενων Σωματιδίων, Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος, Πολυτεχνείου Κρήτης.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Χημικός Μηχανικός ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ. • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης σε αντικείμενο συναφές με τη Μηχανική Περιβάλλοντος, από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ. • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος με εξειδίκευση σε αντικείμενο συναφές με τη μελέτη της αέριας ρύπανσης, από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ. • Εργασιακή εμπειρία, τουλάχιστον δύο (2) ετών σε ερευνητικά έργα με αντικείμενο την πραγματοποίηση και επεξεργασία πειραματικών μετρήσεων αέριων και σωματιδιακών ρύπων σε αστικό περιβάλλον.

Αρ. Προκήρυξης: 1936 (ΑΔΑ: 6ΕΨ1469Β6Ν-0ΓΩ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής σε σφραγισμένο φάκελο στη διεύθυνση:

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 731 00 Χανιά Κρήτης
Υπόψη: Διοικητικού Τμήματος κα Μαρία Κατσιούλη, τηλ. 28210 37040
κα Μπόνια Αρετή, τηλ. 28210 37073
και θα πρέπει να αναγράφουν εξωτερικά του φακέλου τον αριθμό πρωτοκόλλου της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος την συγκεκριμένη θέση για την οποία υποβάλουν την Πρότασή τους. Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής ή αποστολής με ιδιωτικό ταχυδρομείο λαμβάνεται υπ’ όψιν η ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην Πρόταση του ενδιαφερομένου.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι τη Πέμπτη 08 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας)

4) Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου: Πρόσληψη 15 ατόμων

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ως φορέας υλοποίησης των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους», που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ για την περίοδο 2017/2018 με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) του Υπουργείου , Πολιτισμού και Αθλητισμού, θα προσλάβει ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ(15) καθηγητές/ τρείς Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με ωρομίσθια αποζημίωση, στις παρακάτω ειδικότητες:
• ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (10 άτομα)
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
o ΠΤΥΧΙΟ .Φ.Α.
• ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (2 άτομα)
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
o ΠΤΥΧΙΟ .Φ.Α.
• ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (1 άτομο)
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
o ΠΤΥΧΙΟ .Φ.Α.
• ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (1 άτομο)
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
o ΠΤΥΧΙΟ .Φ.Α.
• ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (1 άτομο)
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
o ΠΤΥΧΙΟ .Φ.Α.
Αρ. Προκήρυξης: 1693 (ΑΔΑ: ΩΨΗΜΟΛΠ7-ΠΩΣ)
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, οδός Θεσσαλονίκης και Λόρδου Βύρωνα γωνία , 57013 Ωραιόκαστρο.
Πληροφορίες στο τηλ. 2310-690793,2310020970
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως Δευτέρα 05-03-2018, ώρες 08.30 π.μ. έως 14.30 μ.μ.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://diavgeia.gov.gr/doc/ΩΨΗΜΟΛΠ7-ΠΩΣ

Kέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η) Δήμου Θεσσαλονίκης: Πρόσληψη 2 ατόμων

Το ΚΑΠΗ Δήμου Θεσσαλονίκης απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου µε δύο (2) ΠΕ Ιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων, µε αντικείµενο την εκτέλεση του έργου: «Παροχή ιατρικής φροντίδας σε µέλη των 14 Παραρτηµάτων του Κ.Α.Π.Η. ∆ήµου Θεσσαλονίκης µε προβλήµατα υγείας» και συγκεκριµένα του εξής αριθµού ατόµων, ανά υπηρεσία, έδρα, Σελίδα 2 από 4 ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:
Κωδικός Απασχόλησης:
101: ΠΕ Ιατρός Γενικής Ιατρικής
102: ΠΕ Ιατρός Παθολόγος

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
1. Πτυχίο ή δίπλωµα Ιατρικής Α.Ε.Ι της ηµεδαπής ή ισότιµο πτυχίο ή δίπλωµα ιατρικής, σχολών της αλλοδαπής
2. Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος ή βεβαίωση ότι πληροί όλες τις νόµιµες προϋποθέσεις για την άσκηση του ιατρικού επαγγέλµατος
3. Άδεια χρησιμοποίησης τίτλου αντίστοιχης ιατρικής ειδικότητας.
4. Βεβαίωση ιδιότητας µέλους Ιατρικού Συλλόγου
5. Βεβαίωση εκπλήρωσης της υπηρεσίας υπαίθρου, αποδεικνυόµενη µε βεβαίωση του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ή βεβαίωση του ίδιου Υπουργείου ότι δεν απαιτείται

Αρ. Προκήρυξης: 438 (ΑΔΑ: 7329ΟΕΤΖ-Ο9Ω)
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΣΜΕ 4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Γραφείο ∆ιοίκησης Ν.Π.∆.∆. Κ.Α.Π.Η. ∆ήµου Θεσσαλονίκης (Γραφεία 101-102), 1ος όροφος, Βασ.Όλγας 148, 54645 Θεσσαλονίκη. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων των αιτήσεων.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως τις 05/03/2018 κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες 9.00 – 14.00.

5) Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος»: Πρόσληψη προσωπικού

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου: E2DATA – European Extreme Performing Big Data Stacks που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Horizon 2020 Framework Programme – Grant Agreement Number: 780245 ) το ΙΤΥΕ «Διόφαντος» προτίθεται να αναθέσει με συμβάσεις μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου το έργο/α:
•ΠΕ2: Απαιτήσεις εφαρμογών, SLAs και αρχιτεκτονική με γνώμονα δεδομένα (Application Requirements, SLAs, and Data-driven Architecture)
•ΠΕ6: Ολοκλήρωση και Αξιολόγηση (Integration and Evaluation)
•ΠΕ7: Διάδοση, επικοινωνία και αξιοποίηση αποτελεσμάτων (Dissemination, Communication and Exploitation)

Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου της πράξης/έργου είναι από 01/01/2018 έως 31/12/2020. Συνολικός Προϋπολογισμός Έργου: 287.500,00€

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
• Τουλάχιστον ένα (1) χρόνο επαγγελματικής εμπειρίας από συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα. • Πτυχίο σχολής οικονομικής κατεύθυνσης (Οικονομικό, Διοίκησης Επιχειρήσεων, κτλ.). • Πιστοποίηση γνώσης για δεξιότητες Η/Υ. • Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας.

Αρ. Προκήρυξης: (ΑΔΑ: ΩΝΘΟ46941Δ-0ΞΖ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι προτάσεις προς σύναψη σύμβασης μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής προτάσεων σύναψης σύμβασης που βρίσκεται στο διαδικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος» www.cti.gr και ειδικότερα στην ανακοίνωση της πρόσκλησης στο σύνδεσμο ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ / Συμβάσεις Έργου – Προκηρύξεις Θέσεων / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Π160_20-02-2018). Η δυνατότητα υποβολής πρότασης μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής προτάσεων σύναψης σύμβασης, προϋποθέτει την εγγραφή του ενδιαφερόμενου στο σύστημα και την ηλεκτρονική καταχώρηση των δικαιολογητικών του. Στο Σύστημα Υποβολής Προτάσεων Σύναψης Σύμβασης aitisi.cti.gr και ειδικότερα στο σύνδεσμο ΧΡΗΣΤΗΣ / Εγγραφή υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες τόσο για τη διαδικασία εγγραφής στο σύστημα, τη διαδικασία καταχώρησης των δικαιολογητικών καθώς και τη διαδικασία υποβολής της πρότασης.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι την 06/03/2018

6) Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ): Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) για την κάλυψη των αναγκών του σε προσωπικό και για την προσήκουσα λειτουργία των Θεραπευτικών Μονάδων του, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με Ιατρό Ψυχίατρο ή Παθολόγο ή Γενικό Ιατρό, υπό καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του, για χρονικό διάστημα έως ένα (1) έτος και ως ακολούθως:

Σωφρονιστικό Κατάστημα Αγίου Στεφάνου Πατρών Ιατροί Ψυχίατροι ή Παθολόγοι ή Γενικοί Ιατροί ΠΕ : 1 θέση

Tα γενικά και τυπικά προσόντα καθώς και η διαδικασία επιλογής των ενδιαφερομένων, αναφέρονται στην αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκτυπώσουν, όπως και το ειδικό έντυπο Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.okana.gr
Αρ. Προκήρυξης: 5683 (ΑΔΑ: 7Α7Θ4690ΩΡ-ΓΚΝ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι, για όλες τις ειδικότητες της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, μπορούν να αποστείλουν την Αίτηση –Υπεύθυνη Δήλωση ΜΟΝΟ με συστημένη επιστολή στον Ο.ΚΑ.ΝΑ. στη διεύθυνση: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ – ΟΚΑΝΑ Αβέρωφ 21, 10433 – Αθήνα Για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος : 794/20.02.2018 Πόλη : Ειδικότητα :
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15/03/2018 ημέρα Πέμπτη.
Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης. Αιτήσεις που υποβλήθηκαν πριν από την 24/02/2018 ή που θα υποβληθούν μετά την 15/03/2018 δεν θα ληφθούν υπ’ όψιν.

7) Eλληνικός Γεωργικός Οργανισμός ΔΗΜΗΤΡΑ: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – «ΔΗΜΗΤΡΑ» εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με τίτλο «Διατήρηση Διαπίστευσης εργαστηρίων για την ανάδειξη της ποιότητας και αυθεντικότητας του ελληνικού ελαιολάδου». Συγκεκριμένα ενδιαφέρεται για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) συμβάσης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με Φυσικό πρόσωπο, ελεύθερο επαγγελματία για την εκτέλεση εργασιών για το διαπιστευμένο Εργαστήριο Ελαιολάδου Καλαμάτας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Ο ανάδοχος απαιτείται να έχει: • Πτυχίο ΑΕΙ Τμήματος Χημείας ή Χημικού Μηχανικού ή Γεωπόνου Τεχνολογίας Τροφίμων. • 24 μήνες τουλάχιστον, εμπειρία στη διενέργεια χημικών δοκιμών και στην ανάπτυξη των κάτωθι μεθόδων ενόργανης ανάλυσης σε δείγματα ελαιολάδου σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΟΚ) 2568/91 της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων:
a. Προσδιορισμός Οξύτητας b. Προσδιορισμός Αριθμού Υπεροξειδίων c. Προσδιορισμός Φασματοφωτομετρικής έρευνας στο υπεριώδες (Κ232, Κ268, ΔΚ) d. Προσδιορισμός λιπαρών οξέων e. Προσδιορισμός Στερολών f. Προσδιορισμός Κηρών g. Προσδιορισμός Αλογονομένων Διαλυτών h. Προσδιορισμός της σύστασης τριγλυκεριδίων με ECN42 i. Προσδιορισμός υγρασίας κατά Karl Fischer j. Προσδιορισμός υπολειμμάτων οργανοφωσφορικού φυτοφαρμάκου (dimethoate) k. Προσδιορισμός βαρέων μετάλλων με την χρήση Ατομικής Απορρόφησης • Εμπειρία στην μέθοδο οργανοληπτικής αξιολόγησης παρθένου ελαιολάδου • Γνώση των απαιτήσεων εφαρμογής του Διεθνούς Προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025 για τη διαπίστευση εργαστηρίων δοκιμών και διακριβώσεων • Γνώση των τεχνικών διενέργειας εσωτερικών επιθεωρήσεων για τη διαπίστευση εργαστηρίων δοκιμών και διακριβώσεων. • Γνώση στη λειτουργία και χρήση Αέριου Χρωματογράφου, Υγρού Χρωματογράφου, Αέριου Χρωματογράφου με δειγματολήπτη (Headspace), Φασματοφωτόμετρου υπεριώδους-ορατού, τιτλοδότη Karl Fischer και Ατομικής Απορρόφησης. • Γνώση χρήσης Η/Υ • Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
Αρ. Προκήρυξης: 643/8483 (ΑΔΑ: ΩΛΘ3ΟΞ3Μ-02Β)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Όσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους καλούνται να υποβάλουν εγγράφως πρόταση για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, κατ’ άρθρο 681 ΑΚ, σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Για την αριθμ.: 643/8483/21-02-2018 Πρόσκληση εκδήλωσης Ενδιαφέροντος». Οι προτάσεις που μπορεί να κατατεθούν, στην έδρα του εργαστηρίου ή να σταλούν με ταχυδρομείο, θα πρέπει να έχουν παραδοθεί μέχρι την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία και ώρα. Προτάσεις που θα παραληφθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα δεν θα γίνουν αποδεκτές.

Το έντυπο πρότασης μπορούν να το αναζητήσουν στην σελίδα του ΙΕΛΥΑ http://www.nagref-cha.gr/ ή μπορούν να απευθύνονται στην κα. Παπαχτζάκη Μαρία, τηλ. 2810-302308. Οι προτάσεις υποβάλλονται αντίστοιχα στην έδρα του εργαστηρίων και συγκεκριμένα:
Εργαστήριο Ελαιολάδου (Καλαμάτα) ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ», Ινστιτούτο Ελιάς Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου, Τμήμα Ελαίας και Οπωροκηπευτικών Καλαμάτας. Λακωνικής 87,Τ.Κ. 24100 Καλαμάτα, Τηλ.: 2721 29812 Με την ένδειξη «Για την αριθμ.: 643/8483/21-02-2018 πρόσκληση εκδήλωση Ενδιαφέροντος».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιγραφή των θέσεων/καθήκοντα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: Καλαμάτα (27210 29812 κ. Π. Κάτσαρη), ενώ για την διαδικασία του διαγωνισμού στην κα Π. Παπαχατζάκη (2810 302308).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι και την Παρασκευή 09 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00

8) Eλληνικός Γεωργικός Οργανισμός ΔΗΜΗΤΡΑ: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – «ΔΗΜΗΤΡΑ» εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με τίτλο «Διατήρηση Διαπίστευσης εργαστηρίων για την ανάδειξη της ποιότητας και αυθεντικότητας του ελληνικού ελαιολάδου». Συγκεκριμένα ενδιαφέρεται για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) συμβάσης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με Φυσικό πρόσωπο, ελεύθερο επαγγελματία για την εκτέλεση εργασιών για το διαπιστευμένο Εργαστήριο Ελαιολάδου Μυτιλήνης.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Ο ανάδοχος απαιτείται να έχει: • Πτυχίο ΑΕΙ Τμήματος Χημείας. • Εμπειρία στην ανάπτυξη και διενέργεια χημικών μεθόδων ενόργανης ανάλυσης σε δείγματα ελαιολάδου σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΟΚ) 2568/91 της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. • Εμπειρία στον προσδιορισμό υγρασίας κατά Karl Fischer. • Εμπειρία στον προσδιορισμό υπολειμμάτων οργανοφωσφορικού φυτοφαρμάκου (dimethoate). • Εμπειρία στην εφαρμογή του Διεθνούς Προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025 για τη διαπίστευση εργαστηρίων δοκιμών και διακριβώσεων. Εμπειρία στη χρήση Αέριου Χρωματογράφου, Υγρού Χρωματογράφου, Αέριου Χρωματογράφου με δειγματολήπτη (Headspace), Αέριου Χρωματογράφου Μάζας, Φασματοφωτόμετρου υπεριώδους-ορατού, τιτλοδότη Karl Fischer. • Γνώση χρήσης Η/Υ.
Η καταρτιθησόμενη σύμβαση μίσθωσης έργου θα έχει διάρκεια από 15-04-2018 έως 31-12-2018. Το ποσό της αμοιβής για το ανατιθέμενο έργο ορίζεται στα 13.000,00 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, (10.483,87 + 2.516,13 Φ.Π.Α.=13.000,00) και άλλων εργοδοτικών εισφορών θα καταβληθεί δε, με τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών του/της αντισυμβαλλόμενου/ης.
Αρ. Προκήρυξης: 646/8487 (ΑΔΑ: ΩΛΩΚΟΞ3Μ-Β4Σ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Όσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους καλούνται να υποβάλουν εγγράφως πρόταση για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, κατ’ άρθρο 681 ΑΚ, σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Για την αριθμ.: 646/8487/21-02-2018 Πρόσκληση εκδήλωσης Ενδιαφέροντος». Οι προτάσεις που μπορεί να κατατεθούν, στην έδρα του εργαστηρίου ή να σταλούν με ταχυδρομείο, θα πρέπει να έχουν παραδοθεί μέχρι την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία και ώρα. Προτάσεις που θα παραληφθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα δεν θα γίνουν αποδεκτές. Το έντυπο πρότασης μπορούν να το αναζητήσουν στην σελίδα του ΙΕΛΥΑ http://www.nagref-cha.gr/ ή μπορούν να απευθύνονται στην κα. Παπαχτζάκη Μαρία, τηλ. 2810-302308.

Οι προτάσεις υποβάλλονται αντίστοιχα στην έδρα του εργαστηρίων και συγκεκριμένα: Εργαστήριο Ελαιολάδου (Μυτιλήνη) ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ», Ινστιτούτο Ελιάς Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου, Εργαστήριο Ελαιολάδου Μυτιλήνης Κάτω Τρίτος Λέσβου, Τ.Κ.: 811060, Τηλ: 22510 93463
Με την ένδειξη «Για την αριθμ.: 646/8487/21-02-2018 πρόσκληση εκδήλωση Ενδιαφέροντος».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιγραφή των θέσεων/καθήκοντα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: Μυτιλήνη (22510 93463 κα. Ε. Κουζούμη), ενώ για την διαδικασία του διαγωνισμού στην κα Μ. Παπαχατζάκη (2810 302308).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι και την Παρασκευή 09 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00

9) Eλληνικός Γεωργικός Οργανισμός ΔΗΜΗΤΡΑ: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με τίτλο «Διατήρηση της Διαπίστευσης εργαστηρίων για την ανάδειξη της ποιότητας και αυθεντικότητας του ελληνικού ελαιολάδου». Συγκεκριμένα ενδιαφέρεται για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με Φυσικό πρόσωπο, ελεύθερο/η επαγγελματία για την εκτέλεση εργασιών για το διαπιστευμένο Εργαστήριο Ελαιολάδου Χανίων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Ο ανάδοχος απαιτείται να έχει: • Πτυχίο ΑΕΙ Τμήματος Χημείας • Εμπειρία τουλάχιστον 10 μήνες στην ανάπτυξη και διενέργεια των κάτωθι χημικών μεθόδων ενόργανης ανάλυσης σε δείγματα ελαιολάδου σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΟΚ) 2568/91 της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων: i. Προσδιορισμός Οξύτητας ii. Προσδιορισμός Αριθμού Υπεροξειδίων iii. Προσδιορισμός Φασματοφωτομετρικής έρευνας στο υπεριώδες (Κ232, Κ270, ΔΚ) iv. Προσδιορισμός λιπαρών οξέων και trans λιπαρών. v. Προσδιορισμός Αλειφατικών Αλκοολών vi. Προσδιορισμός Κηρών vii. Προσδιορισμός Αλογονομένων Διαλυτών viii. Προσδιορισμός της σύστασης των τριγλυκεριδίων σε ECN42 • Εμπειρία τουλάχιστον 10 μήνες στην ανάπτυξη και διενέργεια των κάτωθι χημικών μεθόδων ενόργανης ανάλυσης σε δείγματα ελαιολάδου σύμφωνα με τα παρακάτω: ix. Προσδιορισμός υπολειμμάτων οργανοφωσφορικού φυτοφαρμάκου fenthion x. Προσδιορισμός της περιεκτικότητας σε σίδηρο και χαλκό xi. Προσδιορισμός της υγρασίας με Karl-Fischer • Εμπειρία τουλάχιστον 10 μήνες στην χρήση Αέριου Χρωματογράφου, Υγρού Χρωματογράφου, Αέριου Χρωματογράφου με δειγματολήπτη (Headspace), Αέριου Χρωματογράφου Μάζας, Φασματοφωτόμετρου υπεριώδους-ορατού, Φασματοφωτομετρίας ατομικής απορρόφησης με φούρνο γραφίτη, συσκευή υγρασίας Karl-Fischer. • Εμπειρία στην εφαρμογή του Διεθνούς Προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025 για τη διαπίστευση εργαστηρίων δοκιμών και διακριβώσεων • Γνώση χρήσης Η/Υ • Καλή γνώση αγγλικών
Η καταρτιθησόμενη σύμβαση μίσθωσης έργου θα έχει διάρκεια από την υπογραφή της έως 31-12- 2018. Το ποσό της αμοιβής για το ανατιθέμενο έργο ορίζεται στα 20.000,00 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, (16.129,03 + 3.870,97 Φ.Π.Α.=20.000,00) και άλλων εργοδοτικών εισφορών θα καταβληθεί δε, με τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών του/της αντισυμβαλλόμενου/ης.
Αρ. Προκήρυξης: 640/8480 (ΑΔΑ: 6ΤΝΧΟΞ3Μ-ΤΘ0)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Όσοι/ες επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους καλούνται να υποβάλουν εγγράφως πρόταση για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, κατ’ άρθρο 681 ΑΚ, σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Για την αριθμ.: 640/8480/21-02- 2018 Πρόσκληση εκδήλωσης Ενδιαφέροντος»
Το έντυπο πρότασης μπορούν να το αναζητήσουν στην σελίδα του ΙΕΛΥΑ http://www.nagref-cha.gr/ ή μπορούν να απευθύνονται στη κα. Μαρία Παπαχατζάκη, τηλ. 2810-302308, email: [email protected].

Οι προτάσεις υποβάλλονται στην έδρα του εργαστηρίου και συγκεκριμένα:
ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ», Ινστιτούτο Ελιάς Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου Λεωφόρο Καραμανλή 167, Αγροκήπιο Χανιά, Τ.Κ. 731 00, τηλ. 28210 83472 Με την ένδειξη «Για την αριθμ.: 640/8480/21-02-2018 πρόσκληση εκδήλωση Ενδιαφέροντος» Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιγραφή των καθηκόντων οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: Χανιά (28210 83472 κα Ε. Μπαρμποπούλου), ενώ για την διαδικασία του διαγωνισμού στην κα M. Παπαχατζάκη (2810 302308).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι και την Παρασκευή 09 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00

10) Δήμος Κοζάνης: Πρόσληψη 1 ατόμου

O Δήμος Κοζάνης ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, ενός (1) ατόµου για την υλοποίηση της πράξης «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ∆ΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ∆ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΟ ∆ΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «∆υτική 3 Μακεδονία 2014-2020», ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 10 «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέµηση της φτώχειας και κάθε διάκρισης (ΕΚΤ)» στο ∆ήµο Κοζάνης που εδρεύει στην Κοζάνη και συγκεκριµένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων, µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.
Κωδικός Θέσης: 101
Ειδικότητα: ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
α) Πτυχίο ή δίπλωµα Κοινωνικής Εργασίας ή Κοινωνικής ∆ιοίκησης µε κατεύθυνση Κοινωνικής Εργασίας ή Κοινωνικής ∆ιοίκησης και Πολιτικής Επιστήµης – Κοινωνικής ∆ιοίκησης µε κατεύθυνση Κοινωνικής Εργασίας ΑΕΙ ή το οµώνυµο πτυχίο ή δίπλωµα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστηµίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραµµάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ηµεδαπής ή ισότιµος τίτλος σχολών της ηµεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας,
β) Άδεια Άσκησης Επαγγέλµατος Κοινωνικού Λειτουργού ή Κοινωνικής Εργασίας ή Βεβαίωση ότι πληροί όλες τις νόµιµες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλµατος Κοινωνικού Λειτουργού.
γ) Εξειδικευµένη εµπειρία, τουλάχιστον ενός (1) έτους, σε θέµατα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ή/και συµβουλευτικής γυναικών θυµάτων βίας.
δ) Γνώση Χειρισµού Η/Υ στα αντικείµενα: (i) επεξεργασίας κειµένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου.
ε) Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Αρ. Προκήρυξης: 5273 (ΑΔΑ: 7ΧΓΙΩΛΠ-Γ4Ζ )

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:
∆ήµος Κοζάνης, Πλατεία Νίκης 1, 50131 Κοζάνη, απευθύνοντάς την στο Τµήµα Ανάπτυξης και ∆ιαχείρισης Ανθρώπινου ∆υναµικού
(τηλ. επικοινωνίας: 2461350323, 2461350340, 2461350362, 2461350304)

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι και 5 Μαρτίου 2018

11) Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: Πρόσληψη 2 ατόμων

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Μετρήσεις ισχύος ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από κεραίες κινητής τηλεφωνίας και άλλες εκπομπές εντός των ορίων του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη», που χρηματοδοτείται από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, με επιστημονικά υπεύθυνο τον κ. Θεόδωρο Σαμαρά, καθηγητή Φυσικής, προτίθεται να αναθέσει σε δύο (2) άτομα για το διάστημα έως τη λήξη του έργου, την 31/12/2018, και με ανώτατο συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 5.400,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων), με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου τα εξής: 2 Άτομα /Φυσικούς/ έως 2.700€ έκαστος/ διάστημα: έως 31/12/2018

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ
Επεξεργασία αποτελεσμάτων μετρήσεων ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας 2. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΟΝΤΑ
• Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Φυσικής
• Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον ενός (1) έτους σε χρηματοδοτούμενα έργα σχετικά με μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.
Αρ. Προκήρυξης: 21378/2018 (ΑΔΑ: 6Η3Τ46Ψ8ΧΒ-9Θ6)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται είτε με φυσική παρουσία καθημερινά τις ώρες 10.00-14.00 είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Κτίριο Τμήματος Φυσικής, 4ος όροφος, δυτική πτέρυγα, Εργαστήριο Ραδιοεπικοινωνιών, γραφείο 16 Πανεπιστημιούπολη, Τ.Κ. 54124 Θεσσαλονίκη

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως τις 09/03/2018 και ώρα 14.00

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2310- 998600, ενώ για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής πρότασης μπορούν να απευθύνονται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ στα τηλέφωνα 2310- 994026-82- 09

12) Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: Πρόσληψη 3 ατόμων

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Αντιμετωπίζοντας την μύγα της Μεσογείου με ένα καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον ελκυστικό», που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με επιστημονικά υπεύθυνο τον κ. Κουλούση Νικόλαο, Αν. καθηγητή Εντομολογίας προτίθεται να αναθέσει σε τρία (3) άτομα έως τις 01/6/2019, ημερομηνία λήξης του έργου, με ανώτατο συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 17.760,00€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων), και σε περίπτωση παράτασης του έργου μέχρι τη λήξη αυτής με αντίστοιχη αναπροσαρμογή του ποσού, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου τα εξής:

• 1 άτομο / έως 01-06-2019 / έως 5.760,00€
ΤΟΠΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Καθώς το έργο εκτελείται στη νήσο Χίο ο/η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα για την πραγματοποίηση ταξιδίων για πιθανές συναντήσεις του προγράμματος εκτός έδρας με έξοδα του προγράμματος.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ (Α) Συμμετοχή στην υλοποίηση της δράσης Ε1 “Project management by SSIA”. Ειδικότερη απασχόληση «Καταγραφή δεδομένων»
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
• Πτυχίο ΑΕΙ • Επαγγελματική* εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών από συμμετοχή σε ευρωπαϊκά • προγράμματα. • Τουλάχιστον πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας (επίπεδο Γ1/C1). • Πιστοποιημένη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή στις ενότητες α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου, δ) παρουσιάσεις, ε) βάσεις δεδομένων.

• 2 άτομα / έως 01-06-2019 / έως 12.000,00€ (6.000,00€ ανά άτομο)
ΤΟΠΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Καθώς το έργο εκτελείται στη νήσο Χίο ο/η υποψήφιος/α πρέπει να είναι κάτοικος Χίου ή να έχει τη δυνατότητα για την πραγματοποίηση ταξιδίων προς τους πειραματικούς αγρούς που βρίσκονται στο Κάμπο της Χίου καθώς και για πιθανές συναντήσεις του προγράμματος εκτός έδρας.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ (B) Συμμετοχή στην υλοποίηση της δράσης Β2 “Implementation of innovative Med traps at real scale”. Ειδικότερη απασχόληση «Έλεγχος παγίδων, παρακολούθηση της μύγας της Μεσογείου και καταγραφή βιοποικιλότητας αρθρόποδων». ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
• Πτυχίο Πανεπιστημίου Γεωπονίας • Επαγγελματική* εμπειρία τουλάχιστον 12 μηνών σε θέματα εντομολογίας • Τουλάχιστον πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας (επίπεδο Γ1/C1). • Πιστοποιημένη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή στις ενότητες α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου, δ) παρουσιάσεις, ε) βάσεις δεδομένων.

Αρ. Προκήρυξης: 21573/2018 (ΑΔΑ: Ω8ΜΕ46Ψ8ΧΒ-Α0Υ)
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται (είτε με φυσική παρουσία είτε ταχυδρομικά) στη διεύθυνση:
Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος ΑΠΘ, Τομέας Φυτοπροστασίας, Εργαστήριο Εντομολογίας, Τ.Κ:54124, Θεσσαλονίκη και θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου από τη Γραμματεία του Τομέα του Επιστημονικώς Υπευθύνου του έργου. Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2310- 998837, ενώ για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής πρότασης μπορούν να απευθύνονται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ στα τηλέφωνα 2310- 994009, 4082, 4026.

Η αξιολόγηση των υποβαλλόμενων προτάσεων θα πραγματοποιηθεί από τριμελή επιτροπή αξιολόγησης.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως τις 09/03/2018 και ώρα 10:00 έως 14:00

13) Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων: Πρόσληψη 3 ατόμων

Το Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ

Keywords
δημοσιο, προσληψεις, θεσεις, ατμοσφαιρική ρύπανση, ενιαιο μισθολογιο, ελλαδα, ελληνικα, λαρισα, ισχύ, τεε, iii, αδα, ΑΣΕΠ, ΕΛΤΑ, τηλ, λαμια, αταλαντη, ηλεκτρονική, κρητη, air, tool, αει, ΔΟΑΤΑΠ, μισθολογιο, πολυτεχνειο, χανια, εθνικη, εργα, ετων, ΦΠΑ, πτυχιο, αγωγη, θεσσαλονικη, https, gov, καπη, βεβαίωση, σμε, european, extreme, big, data, grant, γνώμονα, προυπολογισμος, συμμετοχή, οκανα, okana, αθηνα, δημητρα, εοκ, ελοτ, http, καλαματα, μυτιληνη, vii, viii, email, κοζανη, λειτουργια, ΕΚΤ, ΑΠΘ, σαμαρας, βασεις, med, real, υπουργειο εσωτερικων, σταση εργασιας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, ενιαιο μισθολογιο δημοσιων υπαλληλων, εισφορα αλληλεγγυης, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, αξιολογηση, γλωσσα δ δημοτικου, γλωσσα στ δημοτικου, γλωσσα ε δημοτικου, δικαιολογητικα, γραφειο υπολογιστη, ημερομήνια, okana, πολυτεχνειο, ηλεκτρονική, αβερωφ, αδεια, αιτηση, γνωση, γωνια, εδρα, εθνικη, εξουσιοδοτηση, οκανα, πλαισιο, πτυχιουχος, φυσικη, ωρα, email, iii, med, real, αγωγη, αει, αρθρο, αιτησεις, αποζημιωση, αρετη, αριστοτελειο πανεπιστημιο, αριστοτελειο, αρχιτεκτονικη, αταλαντη, ατμοσφαιρική ρύπανση, ατομο, βεβαίωση, βρισκεται, βυρωνα, δημητρα, γινεται, γνώμονα, γραφεια, δευτερα, διαστημα, διευθυνση, δυνατοτητα, δημος, δηλωση, δικη, δυτικη, εγγραφη, ευρω, ελοτ, εργα, εξοδα, επικοινωνια, εσωτερικων, ετων, ετος, ευθυνη, υπηρεσια, υπηρεσιες, καπη, κτιριο, λειτουργια, λεπτομερειες, ληξη, μακεδονια, μυγα, μυγας, μηνες, μηχανικος, μαρια, οδος, οκτω, πεμπτη, περιβαλλον, ποιοτητα, πιστοποιηση, υπογραφη, προγραμματα, πτυχιο, ρυπανση, συγκεκριμενα, συμμετοχή, σμε, τηλ, τμημα, τρια, τιτλος, ταχυδρομειο, υλοποιηση, ισχύ, φυσικο, ωρες, ωραιοκαστρο, air, big, http, data, εφαρμογη, extreme, εκπομπες, ελληνικα, ενωση, φακελος, gov, grant, κλειστο, μελετη, πληροφοριες, tool, θεματα, υγειας, vii, viii, european
Τυχαία Θέματα