Ενα καλώδιο-φιτίλι ανατρέπει την υπόθεση θανάτου της 44χρονης χήρας

Ενα καλώδιο-φιτίλι ανατρέπει την υπόθεση θανάτου της 44χρονης χήρας26.01.2018Αστυνομικά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης χήρας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, που βρέθηκε νεκρή πριν από 17 ημέρες στο χωριό Μυρτιά, στο Θέρμο Τριχωνίδας.

Συγκεκριμένα, τα νέα ευρήματα στο αυτοκίνητό της οδήγησαν χθες τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου να διατάξει κατεπείγουσα συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εύρημα που

εντόπισαν οι τεχνικοί σύμβουλοι στο μισοκαμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη (φωτό) και φέρνει τα πάνω κάτω στη μυστηριώδη υπόθεση είναι ένα βαμβάκι βουτηγμένο σε πετρέλαιο. Μάλιστα, το βαμβάκι ήταν δεμένο σε ένα μεγάλο καλώδιο στην πίσω εταζέρα του Ford Ka, και ενδεχομένως να λειτούργησε ως βραδυφλεγές φιτίλι!

Ο πραγματογνώμονας Τάσος Δέδες έκανε λόγο για πολύ σημαντικά στοιχεία, σημειώνοντας ότι υπάρχουν σημεία που δημιουργούν ερωτήματα και πρέπει να αξιολογηθούν για να βοηθηθεί το έργο της προανάκρισης. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Βασίλη Ταουξή που έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας της αδικοχαμένης μητέρας: «Δεν έχει καεί ολόκληρη η καμπίνα, έγινε προσπάθεια εξαφάνισης αποτυπωμάτων που μπορεί να ταυτοποιηθούν με συγκεκριμένα πρόσωπα. Οπως το βλέπω, μου θυμίζει σκηνή αμερικανικού κινηματογράφου με πληρωμένα συμβόλαια».

Ακόμα βασικό ερώτημα είναι τι συνέβη με το κινητό τηλέφωνο της 44χρονης, που ακόμα δεν έχει βρεθεί. Στο μεταξύ, χθες έδωσε συμπληρωματική κατάθεση η 23χρονη κόρη της Ειρήνης Λαγούδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα