Στα άκρα για ΑΝ.ΕΛ. Φίλης, Μπαλαούρας

Στα άκρα για ΑΝ.ΕΛ. Φίλης, Μπαλαούρας26.01.2018Πρόσωπα

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διατηρούν ανοιχτό το μέτωπο με τους ΑΝ.ΕΛ. Μετά τον Πάνο Σκουρλέτη και τον Γιώργο Κατρούγκαλο, σειρά πήραν ο Νίκος Φίλης και ο Μάκης Μπαλαούρας για να επικρίνουν το κόμμα του Πάνου Καμμένου και τον ίδιο για τη στάση τους στο Σκοπιανό.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Φίλης χαρακτήρισε λανθασμένη τη συμμετοχή

των βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ. στο συλλαλητήριο και πρόσθεσε ότι, αν ο πρόεδρος του κόμματος και υπουργός Εθνικής Αμυνας αποκλίνει, «η Βουλή θα ψηφίσει». Μάλιστα, έστειλε και μήνυμα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός Παιδείας λέγοντας:

«Το να πάνε στο συλλαλητήριο θα είναι έξω από τις πολιτικές μας απόψεις». Οσον αφορά το συλλαλητήριο ανέφερε ότι δεν ασκείται με αυτόν τον τρόπο η εξωτερική πολιτική και όσοι συμμετείχαν «δεν ήταν ακραίοι», αλλά «ακραίες ομάδες και στρατηγοί έδωσαν τον τόνο».

Στη γραμμή Φίλη και ο κ. Μπαλαούρας, ο οποίος μάλιστα έκανε υποδείξεις στους ΑΝ.ΕΛ. και στον Π. Καμμένο. «Ο κ. Καμμένος είναι υποχρεωμένος να πράξει αυτά που χρειάζονται υπακούοντας σε ό,τι αποφασίσει η Βουλή, χωρίς να έχει κανένα άλλο περιθώριο για άλλη πολιτική» είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα