«Εκπτώσεις» στην κατάθεση Τραμπ από τον Μούλερ!

«Εκπτώσεις» στην κατάθεση Τραμπ από τον Μούλερ!03.08.2018Ειδήσεις

Παρά τη νέα, σφοδρότατη επίθεση που εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ...

... την Τετάρτη, μέσω twitter, εναντίον της ομοσπονδιακής έρευνας για την ανάμειξη της Ρωσίας στις εκλογές του 2016 -την οποία για πολλοστή φορά χαρακτήρισε «κυνήγι μαγισσών»-, απαιτώντας από τον υπουργό Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς

να την κλείσει, ο επικεφαλής της έρευνας ειδικός ανακριτής Ρόμπερτ Μούλερ εξακολουθεί να αναμένει την κατάθεση του ίδιου του προέδρου.

Ο καταιγισμός των προεδρικών «τιτιβισμάτων» θεωρήθηκε από πολλούς μια προσπάθεια παρεμπόδισης του έργου της Δικαιοσύνης. Για τον λόγο αυτό οι δικηγόροι του Τραμπ έσπευσαν να τονίσουν ότι το αίτημά του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης δεν αποτελούσε προεδρική εντολή.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Μούλερ επιθυμεί να λάβει απαντήσεις από τον Αμερικανό πρόεδρο σχετικά με το ενδεχόμενο παρεμπόδισης του έργου της Δικαιοσύνης και δηλώνει μάλιστα ότι δεν έχει αντίρρηση να περιορίσει τον αριθμό των σχετικών ερωτήσεων.

Γεγονός είναι ότι ο κύκλος έχει στενέψει για τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς κορυφαίοι πρώην συνεργάτες του είτε δικάζονται -όπως ο πρώην επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας Πολ Μάναφορτ- είτε ερευνώνται από το FBI, όπως ο μέχρι πρότινος δικηγόρος του Μάικλ Κόεν, ο οποίος συνεργάζεται απόλυτα με τις Αρχές και έχει ήδη δώσει σημαντικές πληροφορίες για τον Αμερικανό πρόεδρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα