Εκκληση για βοήθεια από 21χρονη καρκινοπαθή με δύο παιδιά

Εκκληση για βοήθεια από 21χρονη καρκινοπαθή με δύο παιδιά22.11.2017Πρόσωπα

Εκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει μια νεαρή μητέρα δύο παιδιών από τα Χανιά, η οποία πάσχει από προλεμφοκυτταρική λευχαιμία και χρειάζεται να μεταβεί άμεσα σε νοσοκομείο της Γερμανίας.

Για να γίνει όμως το ταξίδι σωτηρίας λείπουν 45.000 ευρώ, ποσό που μπορεί να συγκεντρωθεί αν οι πολίτες βοηθήσουν από το υστέρημά τους. Στο πλευρό της 21χρονης Κάτιας βρίσκεται και η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου,

η οποία έπειτα από σχετικό έλεγχο των εγγράφων βεβαιώνει πως η βοήθεια που ζητά η νεαρή είναι αληθής.

«Στα μόλις 20 μου χρόνια και μανούλα ενός υπέροχου κοριτσιού 15 μηνών τότε, πέρυσι τον Αύγουστο του 2016, διαγνώσθηκα με οξεία μορφή λευχαιμίας και έπρεπε άμεσα να τεθώ σε θεραπεία, αφού, όπως μας είπαν σε πανεπιστημιακο νοσοκομείο, μου απέμεναν ημέρες ζωής.

Με τη σωστή κατατόπιση γνωστού μας ατόμου εγώ και η οικογένειά μου αποφασίσαμε να γυρέψουμε την ελπίδα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε μια εξειδικευμενη κλινική της Γερμανίας, με στόχο τη ζωή» αναφέρει στη συγκινητική ανάρτησή της στο facebook. «Πρέπει άμεσα να μεταβώ στη Γερμανία και ζητάω τη βοήθεια όλων για να ζήσω! Είναι η τελευταία ευκαιρία μου και θέλω να γυρίσω υγιής στα μωρά μου, παρακαλώ βοηθήστε με» καταλήγει η νεαρή μητέρα.

Οποιος επιθυμεί να τη βοηθήσει μπορεί να καταθέσει χρήματα στην Τράπεζα Πειραιώς, στον λογαριασμό με IBAN: GR 11 0172 7580 0057 5806 5771 673.

Keywords
Τυχαία Θέματα