Δ. Καμμένος: Επιθυμεί «δεξιό συνασπισμό»

Δ. Καμμένος: Επιθυμεί «δεξιό συνασπισμό»27.11.2018Πρόσωπα

Ανακοίνωσε ανύπαρκτη συμφωνία με Καρατζαφέρη, Βελόπουλο και Κρανιδιώτη

Στριμωγμένος στα σχοινιά» φαίνεται ότι βρίσκεται ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής του πολιτικού φορέα Δύναμη Ελληνισμού Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος, βλέποντας

το εγχείρημά του να αποτυγχάνει, προχωρά σε ανακοινώσεις ανύπαρκτων συμφωνιών και συνεργασιών, τις οποίες εφευρίσκει ο ίδιος. Αραγε, προβάλλει τις επιθυμίες του ως πραγματικότητα ή εξυπηρετεί κάποιο σχέδιο εκτελώντας εντολές;

Οπως και να ’χει, ο κ. Καμμένος σε τηλεοπτική συνέντευξή του έκανε το απίστευτο, ανακοινώνοντας την είδηση σχηματισμού του «δεξιού συνασπισμού», με τη συμμετοχή των Γιώργου Καρατζαφέρη, Κυριάκου Βελόπουλου, Φαήλου Κρανιδιώτη και του ιδίου, με μια διαφορά όμως: Οι άλλοι τρεις δεν είχαν ιδέα γι’ αυτό! Οπως ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής, προχωρά σε αυτή την... προσπάθεια, διαπιστώνοντας την ύπαρξη ενός «κενού στο πολιτικό σύστημα και στα δεξιά και ταυτόχρονα ενός συνωστισμού στο Κέντρο. Πιστεύουμε ότι έχουμε μεγαλώσει με κάποιες αρχές και αυτές θέλουμε να μεταδώσουμε. Η Δεξιά πρέπει να απενοχοποιηθεί, δεν είμαστε φασίστες και πατριδοκάπηλοι. Θα πάμε μόνοι μας, η χώρα μας χρειάζεται έναν ηγέτη, εγώ είμαι από τους τελευταίους που θα ήθελα να ηγηθώ».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ποσοστό της συνεργασίας των τεσσάρων «χωρίς το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι περίπου στο 12%, καθώς 1.000.000 άνθρωποι δεν πήγαν να ψηφίσουν τη Ν.Δ. τον Σεπτέμβριο του 2015». Εξέφρασε δε την πίστη ότι η επόμενη Βουλή δεν θα είναι πεντακομματική, όπως τη θέλουν οι περισσότερες δημοσκοπήσεις. «Ο τόπος έχει ανάγκη μια δύναμη από τον χώρο της Δεξιάς» τόνισε, ενώ για τον επικεφαλής της συγκεκριμένης προσπάθειας πρότεινε να γίνει δημοσκόπηση τον Φεβρουάριο - Μάρτιο και μετά «αν αυτή δίνει Φαήλο ή Καρατζαφέρη ή Βελόπουλο, θα κάνουμε όλοι πίσω».

Και όλα αυτά, υπενθυμίζεται, χωρίς να έχει συμφωνηθεί τίποτα με τους άλλους τρεις προαναφερομένους. Πάντως, άσχετα αν το συγκεκριμένο θέμα δεν επιβεβαιώνεται, ο βουλευτής ορθά θέτει το ζήτημα της συνεργασίας των δυνάμεων του πατριωτικού χώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καμμένος, Επιθυμεί,kammenos, epithymei