Ο Γιώργος Ορφανός παρουσιάζει το πρόγραμμά του στις 10 Δεκεμβρίου

Ο Γιώργος Ορφανός παρουσιάζει το πρόγραμμά του στις 10 Δεκεμβρίου 27.11.2018Πρόσωπα

Στις 10 Δεκεμβρίου, σε μια μεγάλη συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, θα παρουσιάσει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός (φωτό) το πρόγραμμά του καθώς και το λογότυπο της παράταξής του.

«Δεν υπάρχει κάτι να μας

σταματήσει. Θα είμαστε εκεί την ημέρα των εκλογών και πιστεύω ότι ο πολίτης θα μας αντιμετωπίσει θετικά» είπε χαρακτηριστικά. Οσον αφορά τη στήριξη των κομμάτων, απάντησε: «Από τη μέρα που είπα ότι κατεβαίνω υποψήφιος δεν περίμενα τίποτα και δεν ήθελα να είναι το κυρίαρχο στην προεκλογική μου εκστρατεία. Οι πολίτες απαντούν μακριά από χρίσματα». Και πρόσθεσε: «Αυτό που επιχειρώ έχει σκοπό να ενώσει την πόλη. Για πολλά χρόνια έχουμε διχαστεί σε ομάδες και ομαδούλες».

Οσον αφορά τον Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος αποφάσισε να μην κατέβει υποψήφιος για τρίτη φορά στις εκλογές, τόνισε: «Θα κάνουμε μια αποτίμηση τι προσέφερε και τι δεν έκανε σωστά ο κ. Μπουτάρης. Τώρα, πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε εμείς. Το μυαλό μου δεν είναι στο παρελθόν, αλλά στο μέλλον της πόλης». Για τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του τόνισε: «Εχουμε εξαιρετικά στελέχη, τεχνοκράτες, επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς, ανθρώπους του αθλητισμού, του πολιτισμού, φρέσκα πρόσωπα. Μια παράταξη με υψηλή αξιοπιστία».

Keywords
Τυχαία Θέματα