Χαντμπολ: Τρίτος και φαρμακερός (;) τελικός

Χαντμπολ: Τρίτος και φαρμακερός (;) τελικός30.05.2018Άλλα αθλήματα

Παράταση στην αγωνία ή στέψη; Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα (17.30, ΕΡΤ3) στο «Μελίνα Μερκούρη» την «Ενωση», στον τρίτο τελικό της Α1.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-0 και εάν θέλουν να μπουν ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, θα πρέπει να πάρουν τη νίκη. Από την άλλη πλευρά, οι «κιτρινόμαυροι»

το μόνο που θέλουν είναι να κάνουν το 3-0 και να στεφθούν πρωταθλητές. Μάλιστα, μετά τις δύο προηγούμενες νίκες τους (25-23 εκτός, 20-13 εντός) η ψυχολογία τους είναι στα ύψη.

ΠΟΛΟ: Με μόλις δέκα αθλητές αρχίζει σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Ανδρών. Αναλυτικά οι πολίστες που κλήθηκαν από τον Θοδωρή Βλάχο (έχει και αυτός υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό): Ζερδεβάς, Καπότσης, Ποντικέας, Γκιουβέτσης (Βουλιαγμένη), Σκουμπάκης, Παπαναστασίου (Γλυφάδα), Κάκαρης, Γαρδίκας (Παλαιό Φάληρο), Φλέγκας (Υδραϊκός) και Κολόμβος (ΕΝΚΑ/Τουρκία). Εκτός βρίσκονται οι παίκτες του Ολυμπιακού, που έχουν μπροστά τους το Final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και ο Βλαχόπουλος της Εγκερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα