Απολάμβαναν να βιάζουν τα παιδιά τους

Απολάμβαναν να βιάζουν τα παιδιά τους 30.05.2018Αστυνομικά

Από τον Μάιο του 2017 υπήρχαν καταγγελίες για τους γονείς- τέρατα στη Λέρο

Δεν έχουν τέλος οι φρικτές αποκαλύψεις για τους γονείς-τέρατα στην Πλάκα της Λέρου, οι οποίοι βίαζαν και ξυλοκοπούσαν τα ίδια τους τα σπλάχνα... Οι ηλικίας 52 και 47 ετών γονείς πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα Κω, ο οποίος τους άσκησε κακουργηματικές διώξεις και τους παρέπεμψε στον ανακριτή. Οσα δήλωσε προανακριτικά το ανδρόγυνο προκαλούν αποτροπιασμό: Οχι μόνο ομολόγησαν ότι βίαζαν τα παιδιά τους, αλλά υποστήριξαν και ότι το... απολάμβαναν.

«Σταματούσαμε μόνο όταν έβαζαν τα κλάματα! Χρησιμοποιούσαμε και διάφορα αντικείμενα, ενώ ο ένας από εμάς αυνανιζόταν» παραδέχθηκε, αφήνοντας άναυδους τους αστυνομικούς, ο 52χρονος, ο οποίος είχε προσληφθεί στο ψυχιατρείο του νησιού ως άτομο με ειδικές ανάγκες και ήταν εργάτης γενικών καθηκόντων. Μάλιστα, είπε ότι η γυναίκα του και μητέρα των παιδιών «σκηνοθετούσε» τις ερωτικές πράξεις...

Ο 22χρονος γιος με νοητική υστέρηση, η 14χρονη κόρη του ζεύγους και το 8χρονο αδελφάκι τους θα εξεταστούν από ιατροδικαστή. Ο μεγαλύτερος αδελφός τους, 25 χρόνων, έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό το κολαστήριο. Η έφηβη κόρη είχε καταγγείλει τον Μάιο του 2017 στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου ότι οι γονείς της την ανάγκαζαν να τους βλέπει την ώρα που έκαναν σεξ κι έπειτα την εξανάγκαζαν να... συμμετέχει!

Την ίδια περίοδο, κοινωνική δομή είχε λάβει καταγγελία ότι οι γονείς ασκούσαν σωματική κακοποίηση στα ανήλικα παιδιά τους και υπήρχαν υπόνοιες για σεξουαλική παρενόχληση της ανήλικης κόρης.

Τον Ιούλιο, η 14χρονη και ο 8χρονος αδερφός της μεταφέρθηκαν στο «Παίδων», στην Αθήνα. Τελικά, η μικρούλα επέστρεψε στο νησί, εκεί όπου όλοι γνώριζαν ότι ο 52χρονος χτυπούσε τα παιδιά του. Για την υπόθεση παρενέβη η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου. Εδωσε παραγγελία ώστε να εξεταστούν τα παιδιά από ειδικούς παιδοψυχιάτρους. Παράλληλα, ζήτησε να φύγουν τα παιδιά από το νησί και να εγκατασταθούν σε ειδική δομή.

Keywords
Τυχαία Θέματα