«Γκρέμισαν» με φορτηγό κοσμηματοπωλείο στο Ιλιον για να το ληστέψουν

«Γκρέμισαν» με φορτηγό κοσμηματοπωλείο στο Ιλιον για να το ληστέψουν 30.05.2018Ρεπορτάζ

Καλά οργανωμένοι ήταν οι οκτώ δράστες που χθες τα ξημερώματα άδειασαν ένα κοσμηματοπωλείο στο Ιλιον.

Οι θρασύτατοι διαρρήκτες γκρέμισαν με κλεμμένο φορτηγάκι την πρόσοψη του καταστήματος και στη συνέχεια άρπαξαν ό,τι υπήρχε σε χρόνο ρεκόρ. Οι δράστες, που φορούσαν κουκούλες, έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους στις 3.20 τα

ξημερώματα χτυπώντας το κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Μανάκη.

Αφού πρώτα ξήλωσαν τις κάμερες ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου, έκοψαν τα λουκέτα με ειδικό μηχάνημα και σήκωσαν τα μεταλλικά ρολά. Οταν διαπίστωσαν ότι ο υαλοπίνακας του καταστήματος ήταν θωρακισμένος, έκαναν όπισθεν με το φορτηγάκι τους και το έριξαν με μεγάλη ταχύτητα στη βιτρίνα.

Οι κακοποιοί είχαν συντονίσει τις κινήσεις τους, καθώς από τη στιγμή που το κλεμμένο όχημα διέλυσε την πρόσοψη του κοσμηματοπωλείου εισέβαλαν στο εσωτερικό, αδειάζοντας με σύστημα βιτρίνες και προθήκες και κλέβοντας πανάκριβα κοσμήματα, χρυσαφικά αλλά και ακριβά ρολόγια.

Στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα που οδηγούσε ένας συνεργός τους, εγκαταλείποντας επί τόπου το κλεμμένο φορτηγάκι που χρησιμοποίησαν. Η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου υπέστη σοκ όταν αντίκρισε σε αυτή την κατάσταση το μαγαζί της.

Keywords
Τυχαία Θέματα