Αποκτήστε όλα τα εφόδια για την αγορά εργασίας στον τομέα της ΥΓΕΙΑΣ από το ΙΕΚ ΣΒΙΕ

Αποκτήστε όλα τα εφόδια για την αγορά εργασίας στον τομέα της ΥΓΕΙΑΣ από το ΙΕΚ ΣΒΙΕ29.01.2019Παιδεία

Στο ερώτημα «ποια επαγγέλματα έχουν ζήτηση και ποια όχι» καλούνται να απαντήσουν χιλιάδες νέοι που πρόκειται να κάνουν το μεγάλο βήμα στην εκπαιδευτική τους πορεία, επιλέγοντας τον επαγγελματικό κλάδο με τον οποίο θέλουν θα ασχοληθούν στο υπόλοιπο της ζωής τους, διαμορφώνοντας την προσωπική τους επιτυχημένη καριέρα.

Πολλοί κλάδοι καταρρέουν και απόφοιτοι πανεπιστημίου από σχολές με υψηλά μόρια βλέπουν

το μέλλον τους δυσοίωνο, γι΄αυτό δραπετεύουν στο εξωτερικό αναζητώντας εργασία.

Μην κάνετε καμία έκπτωση στο μέλλον σας! Με σύμμαχο το ΙΕΚ ΣΒΙΕ που πρώτο αναβάθμισε τα επαγγέλματα υγείας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 11 διαφορετικούς κλάδους με μεγάλη απορρόφηση.

Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν! Δείτε παρακάτω τους τομείς σπουδών στην Υγεία, από την ΣΒΙΕ.

Διαιτητική – Διατροφολογία

Εργαστείτε ως σύμβουλος διατροφής σε κέντρα αισθητικής και ομορφιάς, καταστήματα υγιεινής διατροφής, οίκους ευγηρίας, παιδικούς σταθμούς, κατασκηνώσεις και πολλά άλλα.

Μικροβιολογία

Διαχρονική ειδικότητα στον τομέα της υγείας. Ένας βοηθός μικροβιολόγου προετοιμάζει τον ασθενή για την εξέταση, ετοιμάζοντας τα απαιτούμενα υλικά για αυτή. Μπορεί να εργαστεί σε κάθε κέντρο υγείας, διαγνωστικό κέντρο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, φαρμακευτικές βιομηχανίες και πολλά άλλα.

Β. Φαρμακείου

Ακολουθήστε την σύγχρονη εξειδίκευση στον τομέα των φαρμάκων και των καλλυντικών προϊόντων. Η δραστηριοποίηση στον τομέα της ιατρικής ενημέρωσης και προώθησης φαρμάκων έχει υψηλές αποδοχές και προοπτικές ανέλιξης ανάλογα με τα προσόντα του κάθε επαγγελματία.

Ακτινολογία – Ραδιολογία

Το ΙΕΚ Ακτινολογίας προσφέρει σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση και εργασία δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες υγείας. Ο Β. ακτινολόγου πραγματοποιεί συγκεκριμένες εξετάσεις που απαιτούν μεγάλες ικανότητες στην χρήση υπολογιστών και λαμβάνει όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον ασθενή.

Ο β. ακτινολόγου μπορεί να απορροφηθεί σε δημόσια νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, κέντρα υγείας, ακτινολογικά εργαστήρια και ακτινοδιαγνωστικά κέντρα.

Οι φοιτητές του ΙΕΚ ΣΒΙΕ από το τμήμα ακτινολογίας - ραδιολογίας ασκούνται σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και κάνουν πρακτική άσκηση στα μεγαλύτερα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία της Ελλάδας.

Φυσικοθεραπεία

Ένα συντριπτικό ποσοστό αποφοίτων από το ΙΕΚ Φυσικοθεραπείας συνεργάζεται αυτή την στιγμή με κορυφαία φυσικοθεραπευτήρια και κέντρα αποκατάστασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Οι σπουδές φυσικοθεραπείας επιτρέπουν στον απόφοιτο να ενσωματωθεί σε όλες τις μονάδες που εφαρμόζονται τεχνικές αποκατάστασης. Φυσικοθεραπευτήρια, ιδρύματα αποθεραπείας, κέντρα αποκατάστασης ατόμων με ειδικές ανάγκες, νοσοκομεία, κλινικές, ιατρεία, αθλητικά κέντρα κ.α.

Άλλες ειδικότητες στον τομέα της ΥγείαςΝοσηλευτική ΧειρουργείουΜαιευτικήΝοσηλευτική ΜΕΘΟδοντοτεχνικήΟπτική – ΟπτομετρίαΕργοθεραπείαΓιατί η πρακτική άσκηση που προσφέρει η ΣΒΙΕ είναι σημαντική;

H σύνδεση της εκπαίδευσης με την πραγματική αγορά εργασίας είναι το «ζουμί» της υπόθεσης. Ο σπουδαστής μπορεί να αποκομίσει αναρίθμητα οφέλη στον επαγγελματικό τομέα, οδηγώντας πολλές φορές σε πρόσληψη! Επίσης αποκτάει πολύτιμες γνώσεις για την αγορά και δικτυώνεται χάρη στο networking.

Μπείτε στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ ΣΒΙΕ και κάντε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας, με έκπτωση -40% στα δίδακτρα αν κάνετε την εγγραφή σας σήμερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα