Ανατροπές και εκπλήξεις!

Ανατροπές και εκπλήξεις!21.12.2017Πρόσωπα

«Σόι» και «Μουρμούρα»έρχονται με σπέσιαλ εορταστικά επεισόδια για να συναρπάσουν

Από τη
Μαρία Ανδρέου

Από τους συγγενείς σου δεν γλιτώνεις… ούτε τα Χριστούγεννα! Απόψε, αλλά και αύριο, η δημοφιλής σειρά του Alpha «Το σόι σου» ζει περιπέτειες μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων με δύο σπέσιαλ εορταστικά επεισόδια. Με τίτλο «Υπάρχουν καλικάντζαροι;», στις 21.00, η περίοδος των γιορτών ξεκινά για την οικογένεια Χαμπέα, ενώ παράλληλα συμβαίνουν διάφορα περίεργα. Οι μικρές

της Λυδίας και του Σάββα, παρόλο που δεν έχουν σχολείο, περνούν πολλές ώρες μες στο δωμάτιό τους διαβάζοντας. Η Μπέλα φτερνίζεται συνεχώς. Ο Διονύσης δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα. Ο Βαγγέλης αρνείται να βγει έξω το βράδυ και χαλά τον διάκοσμο της Χαρούλας.

Σε όλα τα σπίτια της οικογένειας συμβαίνουν ανεξήγητες ζημιές. Και ενώ φαινομενικά όλα αυτά είναι ασύνδετα μεταξύ τους, μια ανατροπή θα δώσει εξήγηση σε όλα: Μήπως τελικά υπάρχουν καλικάντζαροι; Αύριο, και πάλι την ίδια ώρα, θα προβληθεί το επεισόδιο «Χριστούγεννα ήρθαν πάλι». Σύμφωνα με το σενάριο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, όπου δουλεύει η Λυδία, διοργανώνει, λόγω Χριστουγέννων, ένα φιλανθρωπικό bazaar. Τα παιδιά ενθουσιάζονται με την ιδέα και πείθουν τους μεγάλους να συμμετάσχουν με κατασκευές, δράσεις και φαγητά. Ετσι, τα δύο σόγια αναλαμβάνουν αρμοδιότητες. Αλεξάνδρα και Χαρούλα θα δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, οι άνδρες των οικογενειών θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα κορίτσια θα φτιάξουν χειροποίητες γιορτινές κατασκευές.

Οι προετοιμασίες όλων ξεκινούν, αλλά το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν φαίνεται να είναι, ούτε αυτή τη χρονιά, παρόν στα δύο σπίτια... Οι καβγάδες φτάνουν στο «κόκκινο».

Ετοιμάζονται για τις γιορτές

Θα καταφέρουν τη μέρα του bazaar να λύσουν τις διαφορές τους και να πετύχουν τον στόχο τους ή θα επιστρέψουν όλοι απογοητευμένοι, κατηγορώντας αλλήλους για την αποτυχία τους; Χριστούγεννα, όμως, χωρίς «Μουρμούρα» γίνονται; Μάλλον όχι! Γι' αυτό, απόψε, στο ειδικό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», στον Alpha στις 21.50, η Mαρίνα και ο Ηλίας ετοιμάζονται για τις γιορτές. Καθώς προσπαθούν να συμφωνήσουν για το αν θα πάνε στην Καλαμάτα, ώστε να κάνουν Χριστούγεννα με τον γιο τους που υπηρετεί στον Στρατό, ξαφνικά ο Αλέξανδρος εξαφανίζεται από το στρατόπεδο μυστηριωδώς… Οσο ο Αγγελος προσπαθεί να ζήσει τη «μαγεία» των γιορτών τόσο τα πράγματα χειροτερεύουν.

Πλέον, το μόνο που τους σώζει από αλλεργίες, φωτιές και την γκρίνια της Βέλης είναι... το θαύμα των Χριστουγέννων. Η Βούλα έχει «ψήσει» τον Μηνά να ανέβουν στην Αθήνα για Πρωτοχρονιά. Η κόρη τους, όμως, ανατρέπει τα σχέδιά τους και οι γιορτές αυτές προβλέπονται γεμάτες εκπλήξεις. Ο Μπάμπης και η Ξένια ονειρεύονται να περάσουν τα Χριστούγεννα οικογενειακά, η κόρη τους όμως, η Σοφία, έχει άλλη γνώμη… Σε γκεστ ρόλο θα δούμε τον ταλαντούχο τραγουδιστή Σπύρο Γραμμένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα