Αναρχικοί επιτέθηκαν σε φαντάρο στην Κρήτη

Αναρχικοί επιτέθηκαν σε φαντάρο στην Κρήτη26.11.2018Ρεπορτάζ

Ενα περίεργο περιστατικό συνέβη την Παρασκευή στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης, που έχει απασχολήσει την Αστυνομία και τη Στρατονομία, ενώ έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα και ανησυχία

Το περιστατικό σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της Παρασκευής.

Νεαρός είχε έξοδο από τον Στρατό και πήγαινε μια βόλτα. Ο 19χρονος βρισκόταν επί της οδού Χορτατσών, όταν ξαφνικά βρέθηκε κυκλωμένος από νεαρούς και νεαρές, οι οποίοι του επιτέθηκαν φραστικά και απαίτησαν

να βγάλει τη στρατιωτική μπλούζα με το εθνόσημο που φορούσε.

Στη συνέχεια οι νεαροί δράστες έγιναν ακόμα πιο επιθετικοί και έσκισαν την μπλούζα που φορούσε ο 19χρονος, καθώς, όπως φαίνεται, πάσχουν από «αλλεργία» σε οτιδήποτε αφορά την Ελλάδα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα άτομα, που αναζητούνται από την Αστυνομία, ανήκουν σε συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο.

Τους ξέφυγε

Ο νεαρός μπόρεσε να ξεφύγει, χωρίς οι δράστες να καταφέρουν να τον χτυπήσουν και πήγε αμέσως στο σπίτι του, όπου περιέγραψε στη μητέρα του το πρωτοφανές περιστατικό που μόλις είχε βιώσει.

Υστερα από περίπου τρεις ώρες ο 19χρονος προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία, μετά και την παρότρυνση της μητέρας του, η οποία επέμεινε να μεταβούν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και να ενημερώσουν τις Αρχές, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό των δραστών. Η έρευνα των διωκτικών Αρχών για την ταυτοποίησή τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα