Αμεση παραίτηση της κυβέρνησης ζήτησε ο Μιχαλολιάκος, με μύδρους για τις Πρέσπες

Αμεση παραίτηση της κυβέρνησης ζήτησε ο Μιχαλολιάκος, με μύδρους για τις Πρέσπες06.07.2018

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. είναι κυβέρνηση μειοψηφίας και πρέπει άμεσα να παραιτηθεί» τόνισε κατά την ομιλία του ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος,

χαρακτηρίζοντας το κόμμα του τη «μοναδική ελπίδα των Ελλήνων που θα ανατείλει στην πατρίδα και θα φέρει έναν νέο ελληνικό ήλιο».

Η Χρυσή Αυγή, τόνισε, «δεν είναι ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με τη Ν.Δ., είναι με την Ελλάδα, την τιμή, την αξιοπρέπεια και αγωνίζεται γι' αυτό». Μάλιστα υπενθύμισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα ψήφισε το τρίτο Μνημόνιο και τον νόμο για το τζαμί.

Παράλληλα, υπενθύμισε στη Φώφη Γεννηματά, που ζήτησε την κατάργηση της συμφωνίας «Δουβλίνο ΙΙ», ότι αυτή υπερψηφίστηκε επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ «με ολέθριες συνέπειες για το έθνος μας». Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, σημείωσε ότι «μόνο η Χρυσή Αυγή έχει δεσμευτεί με επιστολή προς τους διεθνείς οργανισμούς πως θα καταργήσει αυτή την προδοτική συμφωνία, καλώντας παράλληλα τη Ν.Δ. να κάνει το ίδιο.

«Οσο υπάρχουν Ελληνες, όσο υπάρχει η Χρυσή Αυγή, δεν θα αναγνωριστεί ποτέ το όνομα Μακεδονία στους Σλάβους των Σκοπίων, η Μακεδονία είναι μία και ελληνική» ανέφερε.

Ο κ. Μιχαλολιάκος κατήγγειλε τον αποκλεισμό του κόμματός του από την πρόσφατη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας «από σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο», τονίζοντας ότι «όλοι μαζί είναι το κόμμα των πολιτικών κομμάτων που εξυπηρετούν τον ξένο παράγοντα και το μεγάλο κεφάλαιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα