Π. Καμμένος προς Θεοδωράκη: Εκτελείς το σχέδιο του Σόρος

Π. Καμμένος προς Θεοδωράκη: Εκτελείς το σχέδιο του Σόρος06.07.2018Πρόσωπα

Δεν κάθισαν στα υπουργικά έδρανα οι ΑΝ.ΕΛ.

Για «ψευδομακεδονομάχους» και «πρόθυμες κοινοβουλευτικές καβάντζες του Σόρος» έκανε λόγο στην ομιλία του ο Πάνος Καμμένος, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτήν την κατηγορία και τον Σταύρο Θεοδωράκη και το Ποτάμι (η απάντηση Θεοδωράκη

στη σελ. 7). «Θα ήμασταν σήμερα εδώ να συζητάμε το τέλος του Μνημονίου και την έξοδο της χώρας στις αγορές, αν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες έριχναν την κυβέρνηση; Γιατί να τη ρίξουμε; Για να κάνουμε το χατίρι στους πρόθυμους; Στις κοινοβουλευτικές καβάντζες του Σόρος. Ο κ. Θεοδωράκης πριν από λίγες μέρες δήλωνε πρόθυμος να αναλάβει αυτόν τον ρόλο με την προϋπόθεση να φύγουμε εμείς από την κυβέρνηση» σημείωσε ο υπουργός Αμυνας και συνέχισε: «Είδαμε αποστασίες, εξαγορές βουλευτών, φυλλάδες, τροφίμους του Σόρος που συνασπίστηκαν σε μια πρωτόγνωρη συμμαχία για να πέσει η κυβερνητική πλειοψηφία. Για να γλιτώσουν τη φυλακή τα λαμόγια της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ. Να ξέρετε ότι σύντομα θα χτυπήσουν από τη Δικαιοσύνη τα καμπανάκια της Novartis» ανέφερε, προβλέποντας τη φυλάκιση βουλευτών της Ν.Δ.: «Πόσες θα είναι οι απουσίες που θα έχετε, αν δεν δοθεί η άδεια να έρθουν να ψηφίσουν στη Βουλή βουλευτές που έχουν καταδικαστεί για σκάνδαλα;» ήταν το ερώτημα που απηύθυνε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Καμμένος μίλησε για «συμμορίες κάθε λογής ναρκεμπόρων που έδωσαν τα ρέστα τους λέγοντας να φύγει η χούντα» και κάλεσε τη Ν.Δ. να απομονώσει τους νεοφασίστες, καθώς, όπως είπε: «Οι χρηματοδότες κυκλοφορούν με βαλίτσες, είτε με τη μορφή καλογήρου είτε βαπόρου».

Ταυτόχρονα, κατηγόρησε τη Ν.Δ. ότι «δεν παρακαλά να ψοφήσει η γίδα της κυβέρνησης, αλλά η γίδα των Ελλήνων». Επανέλαβε δε ότι, όταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, οι ΑΝ.ΕΛ. έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους. «Αν έρθει με 180, τότε τι θα κάνει η Ν.Δ.;» διερωτήθηκε και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει το κόμμα του, από τη στιγμή που υπόσχεται -όπως υποστήριξε- άλλα στην κυρία Μέρκελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα