Ισες αποστάσεις από τη Φώφη, με βαριά λόγια για «τυχοδιώκτες» και «καιροσκόπους»

Ισες αποστάσεις από τη Φώφη, με βαριά λόγια για «τυχοδιώκτες» και «καιροσκόπους»06.07.2018ΠΑΣΟΚ

Διμέτωπη επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. εξαπέλυσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας προσωπικά τον μεν Αλέξη Τσίπρα για «τυχοδιωκτισμό» τον δε Κυριάκο Μητσοτάκη για «καιροσκοπισμό».

«Εμείς είμαστε απέναντι και σε αυτούς που έλεγαν “Κουβέλη, έκανες τα δικαιώματα κουρέλι”

και σε αυτούς που λένε “στα όπλα να μπούμε στα Σκόπια”» είπε, ζητώντας από τα δύο κόμματα να στηρίξουν την εθνική συνεννόηση.

Την ίδια ώρα, αναφορικά με την πρόσφατη συμφωνία του Eurogroup, μίλησε για «σαφή υποχώρηση», αφού το μόνο που πήραμε είναι μια «αναβολή των τόκων». «Δεν υπάρχει πραγματικά τέλος των Μνημονίων» υποστήριξε η κυρία Γεννηματά, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές ρυθμίσεις για το χρέος και κανένα «κούρεμα» στο PSI.

Σχολιάζοντας δε τις φιέστες που διοργανώθηκαν από την κυβέρνηση στο Ζάππειο μετά το Eurogroup της 21ης Ιουνίου, υπογράμμισε ότι τα πανηγύρια αφορούν το τέλος του τρίτου «αχρείαστου» και «επαχθέστερου» Μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ταυτόχρονα, σημείωσε ότι οι Ευρωπαίοι από την πλευρά τους έχουν κάθε λόγο να επιχαίρουν, διότι με την παράταση της λιτότητας διασφαλίστηκαν τα χρήματά τους.

Η επικεφαλής της «πράσινης» παράταξης κάλεσε επίσης τον πρωθυπουργό να ψηφίσει την πρότασή της για αναστολή της περικοπής των συντάξεων. Απευθυνόμενη δε στον πρόεδρο της Ν.Δ., τον προέτρεψε να ψηφίσει την ήδη κατατεθειμένη δική της πρόταση και να «μη δημιουργεί εντυπώσεις», ανακοινώνοντας ότι θα καταθέσει εκείνος σχετική τροπολογία.

Keywords
Τυχαία Θέματα