Επίθεση από Θεοδωράκη στον Καμμένο και ύμνοι (!) για τον ρόλο Παυλόπουλου

Επίθεση από Θεοδωράκη στον Καμμένο και ύμνοι (!) για τον ρόλο Παυλόπουλου06.07.2018Πρόσωπα

«Δεν θα γίνουμε οι Καμμένοι του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας σε όσα ανέφερε νωρίτερα χθες στη Βουλή ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος, κατηγορώντας τον επικεφαλής του Ποταμιού ως «καβάντζα του Σόρος».

Πραγματοποιώντας

την πρώτη του εμφάνιση στο Κοινοβούλιο μετά το πολιτικό διαζύγιο με το Κίνημα Αλλαγής, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε δηκτικά στον κ. Καμμένο να συνεχίσει «τα πολυτελή ταξίδια ανά τον κόσμο με τα λεφτά του λαού», ενώ αναφερόμενος στην προ ημερησίας συζήτηση ανέφερε ότι η Βουλή μετατράπηκε σε προεκλογικό μπαλκόνι για να «βγάλουμε το άχτι» για τους πολιτικούς μας αντιπάλους, χωρίς να δίνουμε απαντήσεις. Εξέφρασε δε τη θέση ότι η Ελλάδα συνεχίζει να είναι μια «γραφειοκρατική, αργοκίνητη, κομματική διοίκηση» αφού, όπως είπε, τα τρία Μνημόνια άφησαν ανέπαφη τη μεγαλύτερη αιτία του ελληνικού προβλήματος, δηλαδή τη διοίκηση και το κομματικό κράτος.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε και στην επέτειο του δημοψηφίσματος του 2015 και απένειμε εύσημα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που, όπως είπε, διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο προκειμένου η χώρα να παραμείνει στο ευρώ. «Σταματήστε να είστε περήφανοι για το δημοψήφισμα, η χώρα σώθηκε από τον βέβαιο θάνατο χάρη στις προσπάθειες που έγιναν στο Προεδρικό Μέγαρο» είπε, υποστηρίζοντας ότι το δημοψήφισμα ήταν μια «βουτιά» προς τα πίσω, ένας «επικίνδυνος τυχοδιωκτισμός».

Keywords
Τυχαία Θέματα