Αιχμές του Αρβανίτη για Κουρουμπλή, ειρωνείες για την πασοκοποίηση από τον διευθυντή της «Αυγής»

Αιχμές του Αρβανίτη για Κουρουμπλή, ειρωνείες για την πασοκοποίηση από τον διευθυντή της «Αυγής»16.04.2019Παρασκήνιο

Αυξάνονται και πληθύνονται τα εσωκομματικά μέτωπα στην Κουμουνδούρου

Συνεχίζονται οι εσωτερικές συγκρούσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Η διαμάχη, με αφορμή τη συνάντηση του πρώην υπουργού με τον μητροπολίτη Καλαβρύτων, εξελίσσεται με φόντο και τις επιθέσεις συνυποψηφίων του εν όψει των ευρωεκλογών.

Χθες πήρε τη σκυτάλη ο Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος επιτέθηκε στον κ. Κουρουμπλή επειδή είδε τον κ. Αμβρόσιο, αφήνοντας αιχμές ότι ως πασοκογενής είναι περίπου ξένο σώμα στον ΣΥΡΙΖΑ. «Εγώ δεν θα έκανα φωτογραφία ούτε θα είχα σχέση με τον κ. Αμβρόσιο και ας με έλεγαν κατσαπλιά. Το θέμα είναι γιατί ο Κουρουμπλής είναι μαζί μας. Εγώ είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε προτάσσοντας προφανώς τον εαυτό του ως «καθαρόαιμο» συριζαίο.

Η επίθεση του δημοσιογράφου ήρθε να προστεθεί στις πολλές εσωκομματικές αιχμές που έχει δεχτεί ο κ. Κουρουμπλής μετά το αρχικό άγριο «άδειασμα» που υπέστη από τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη. Ταυτόχρονα συνεχίζεται ο εκνευρισμός για τις «μετεγγραφές» του Μαξίμου από τα αζήτητα της πολιτικής, με τον Αγγελο Τσέκερη να «πυροβολεί» και πάλι ειρωνευόμενος την πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο διευθυντής της «Αυγής», μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του Τσίπρα, γράφει σκωπτικά στη στήλη του «Επισημάνσεις» στην κομματική εφημερίδα: «Είχαμε μείνει με την εντύπωση ότι η γραμμή για τις ευρωεκλογές είναι η μάχη με τον νεοφιλελευθερισμό και την Ακροδεξιά. Οχι η κατανόηση, η συγχώρεση και η ασύστολη ψηφοθηρία. Είναι, λέει, καλύτερα να έχεις κάποιον μέσα και να σου κατουράει έξω, από το να τον έχεις έξω και να σου κατουράει μέσα. Το χειρότερο από όλα πάντως είναι να τον έχεις μέσα και να σου κατουράει μέσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα