Frezyderm & L’oreal - Ετοιμαστείτε το πρωί σε 10 λεπτά με κορυφαία προϊόντα ομορφιάς

Frezyderm & L’oreal - Ετοιμαστείτε το πρωί σε 10 λεπτά με κορυφαία προϊόντα ομορφιάς21.09.2018Υγεία

Ακόμα κι αν δεν προλαβαίνετε να βαφτείτε, να επιλέξετε ρούχα, να φτιάξετε τα μαλλιά σας όλα τα πρωινά, σας έχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε επώνυμα προϊόντα για να φύγετε από το σπίτι σε λίγη ώρα ενυδατωμένες και όμορφες, χωρίς να χρειάζεται να φάτε τον χρόνο σας μπροστά στον καθρέφτη!

Επιλέξαμε προϊόντα από Frezyderm

& L’oreal δύο εταιρείες που προσφέρουν μοναδικής ποιότητας προϊόντα, καινοτόμες και ανθεκτικές φόρμουλες που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες σε βολικές και έξυπνες συσκευασίες.

1ο βήμα: Βούρτσισμα των δοντιών

H οδοντόκρεμα της Frezyderm με ευχάριστη και δροσερή γεύση είναι πολύ καλή επιλογή για την καθημερινή προστασία των δοντιών και των ούλων. Η δράση της είναι πολύωρη, αφού παραμένει στην στοματική κοιλότητα ενισχύοντας τη δράση της. Απομακρύνει την πέτρα και καταπολεμά την πλάκα και την τερηδόνα. Έπειτα προστατεύει από τα μικρόβια. Στα συστατικά της δεν περιέχεται γλουτένη! Αγοράστε το με ένα κλικ.

2ο βήμα: Ενυδάτωση και λάμψη προσώπου

Εξαιρετικής ποιότητας λάδι προσώπου L'Oreal Paris που θρέφει και ενυδατώνει το πρόσωπο και τον λαιμό. Όσες από εσάς δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κρέμα ή θέλετε να το έχετε στην τσάντα σας όταν νιώθετε ότι η επιδερμίδα σας είναι πολύ ξηρή, είναι μία τέλεια επιλογή που δεν κοστίζει. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε το εύκολα και γρήγορα.

3ο βήμα: Κρέμα ματιών για ξεκούραστο βλέμμα

Απαλή κρέμα της Frezyderm που καταπολεμάει τους μαύρους κύκλους, με μοναδική υφή που προλαμβάνει την θαμπή όψη. Κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Απορροφάται αμέσως. Κατάλληλη για τις πρώτες ρυτίδες. Απορροφάται αμέσως. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε στην πρωί και βράδυ.

Βήμα 4ο: Βάψτε τα χείλη σας σε φυσική απόχρωση

Το κραγιόν Νο345 L'OREAL COLOR RICHE ΚΡΑΓΙΟΝ σε φυσικό nude είναι εμπλουτισμένο με Ωμέγα-3 και Βιταμίνη Ε. Η απόχρωσή του ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο και χρώμα επιδερμίδας. Κατάλληλο απλά για να φωτίσετε τα χείλη σας κάθε πρωί σε ένα απόλυτα φυσικό μακιγιάζ, για κάθε περίσταση.

Περισσότερα προϊόντα θα βρείτε στο online φαρμακείο Dpharmacy, που ξέρει τις ανάγκες σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα