ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ: Στις 7/3 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών από την ΑΜΚ

Τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης της μετοχής της εταιρίας με το δικαίωμα προτίμησης στις 3/2.

Η «ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» θέτει στη διάθεση του επενδυτικού κοινού, το Ενημερωτικό Δελτίο το οποίο εγκρίθηκε την 31.1.2022 από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, για τη δημόσια προσφορά των 3.708.370 νέων, κοινών, μετά ψήφου ονομαστικών μετοχών της, που θα εκδοθούν στο πλαίσιο της αύξησης

του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σύμφωνα με την απόφαση της Α' Επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε την 12.7.2021 και την Απόφαση του Δ.Σ. της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε την 17.1.2022 για τον καθορισμό της τιμής διάθεσης.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης της μετοχής της εταιρίας με το δικαίωμα προτίμησης στις 3/2, αποκοπή δικαιώματος προτίμησης και προσαρμογή τιμής μετοχής στις 4/2. Στις 7/2 προσδιορισμός των δικαιούχων Record date. Στις 9/2 έναρξη διαπραγμάτευσης και άσκησης των δικαιωμάτων προτίμησης και στις 22/2 η λήξη. Στις 7/3 θα αρχίσει η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών.

Keywords
Τυχαία Θέματα