Στη Θεσσαλονίκη ο Πρωθυπουργός - Επίσκεψη στην εταιρεία ΔΙΟΠΑΣ

Η ΔΙΟΠΑΣ είναι εταιρεία κατασκευής διχτυών που υλοποιεί επένδυση 6 εκατ. ευρώ για επέκταση της παραγωγής

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών ο πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία στην τελετή ορκωμοσίας των σπουδαστών της 28ης εκπαιδευτικής σειράς. Επίσης, θα επιθεωρήσει την πρόοδο των μεγάλων έργων, θα έχει συναντήσεις με τοπικούς

φορείς και θα επισκεφθεί παραγωγική μονάδα στη Νέα Μηχανιώνα.

Ο κ. Μητσοτάκης ήδη πραγματοποιεί επίσκεψη στην εταιρεία ΔΙΟΠΑΣ ΑΕ, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης. Tον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ο επιχειρηματίας, πρόεδρος της εταιρείας, Σίμος Διαμαντίδης, και ο αντιπρόεδρος της ΔΙΟΠΑΣ, Γιώργος Διαμαντίδης.

Παρόντες είναι ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για τη Μακεδονία και τη Θράκη, Σταύριος Καλαφάτης, η επικεφαλής του πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής και οι βουλευτές Σάββας Αναστασιάδης, Δημήτρης Κούβελας, Θεόδωρος Καράογλου, Έλενα Ράπτη και Στράτος Σιμόπουλος .

Η ΔΙΟΠΑΣ είναι εταιρεία κατασκευής διχτυών για την αλιεία, τον αθλητισμό και άλλες χρήσεις, που υλοποιεί επένδυση 6 εκατ. ευρώ για επέκταση της παραγωγής. Η νέα επένδυση αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2022 και περιλαμβάνει νέους χώρους παραγωγής, ερευνητικό ενυδρείο, χώρο ανακύκλωσης διχτυών και προμήθεια παραγωγικού εξοπλισμού.

Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις εμβαδού 10.000 τ.μ. θα προστεθούν στα 10.000 τ.μ. στα οποία ήδη αναπτύσσεται η δραστηριότητα της επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία το 2021 πέτυχε αύξηση πωλήσεων κατά 25% και αντίστοιχη αύξηση κερδών, ενώ κατά 7% είχε αυξηθεί ο κύκλος εργασιών το 2020 με αντίστοιχη αύξηση της κερδοφορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα