Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Σταύρο Μιχαήλο…

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 12 Νοεμβρίου – 18 Νοεμβρίου 2018

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τις μέρες αυτές, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ιδέες σας σε ένα καθαρά φιλοσοφικό επίπεδο, θέλοντας μ’ αυτό τον τρόπο να ξεφύγετε απ’ την καθημερινότητα.
Για αρκετούς Κριούς το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου θα είναι αρκετά επίπονο σε όλους τους τομείς.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μια δύσκολη εβδομάδα για τα επαγγελματικά σας. Τα σχέδιά σας συναντούν εμπόδια και απαιτούν επιμονή και υπομονή για να καρποφορήσουν. Κάποιες αποδοτικές γνωριμίες εμφανίζονται στη

δουλειά σας στα τέλη της βδομάδας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σεξουαλικότητά σας θα είναι αρκετά έντονη και θα σας παρασύρει σε αρκετές επιπόλαιες σχέσεις και πειραματισμούς, χωρίς ουσιαστική ικανοποίηση και δέσιμο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Όχι και πολύ καλά τα οικονομικά σας. Κάποια σχέδια που έχετε σε αυτόν τον τομέα ίσως να μην μπορούν να εκπληρωθούν μεταξύ 13 με 14 Νοεμβρίου.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Ίσως θα ήταν καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα να χάσουν την έντασή τους και να αναζητήσετε τους νέους στόχους που αρχίζουν να σχηματίζονται μέσα σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει σε βάθος και θα θέλετε να αναλύετε κάθε κατάσταση. Μπορείτε να ασχοληθείτε με μία έρευνα για τη δουλειά σας ενώ παράλληλα δεν θα σας λείψει και η δημιουργική φαντασία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα γίνει πολύ έντονος, βαθύς και αρκετά απρόβλεπτος. Οι αντιδράσεις σας μπορεί να είναι βίαιες ή υποσυνείδητες πράγμα που μπορεί να σας οδηγήσει σε προβλήματα ή σε ρίσκα στα μέσα της βδομάδας που η πλανητικές επιδράσεις επιδρούν αρνητικά στον συναισθηματικό σας κόσμο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τις μέρες αυτές, θα ενδιαφερθείτε για οικονομικά ζητήματα που προέρχονται από συνεργασίες όπως και από επενδύσεις αλλά στις 13 και 15/11ου ενδέχεται να έχετε απογοητεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Το ανήσυχο και ερευνητικό πνεύμα σας, αποκτά συνεχώς καινούργια ενδιαφέροντα και όσο πιο ψηλά στοχεύει, τόσες ικανοποιήσεις θα βρίσκει.
Φροντίστε τη διατροφή και τη δίαιτα σας και ξεκινήστε προσπάθειες για την εφαρμογή ενός εβδομαδιαίου προγράμματος γυμναστικής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στον εργασιακό σας χώρο θα υπάρχει μεγάλη ένταση και καταπιεστικές συνθήκες. Πολλές από τις εργασίες σας θα πρέπει να κρατηθούν μυστικές και ίσως χρειαστεί να κάνετε αρκετές έρευνες σε σχέση με τα θέματά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρίσκεστε σε μια «γαργαλιστική» αναμονή, ανοιχτοί σε καινοτομίες, έτοιμοι να ζήσετε, οτιδήποτε διαφορετικό, από τον μέχρι τώρα τρόπο ζωής που συνηθίζατε.
Τώρα θα θελήσετε οι ερωτικές σας σχέσεις να είναι περισσότερο ελεύθερες, ενώ καλό θα είναι ο σύντροφός σας να αποφύγει να εκδηλώσει ζήλια και κτητικότητα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ίσως να υποστείτε μία μείωση των οικονομικών σας προερχόμενη από την εργασία σας η απλώς να «παγώσει» ο μισθός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Διατηρήστε τη ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να ξεκουραστείτε αφήνοντας για λίγο έξω από τη ζωή σας το άγχος και αναθέτοντας κάποια προβλήματα στους γύρω σας.
Η προσωπικότητά σας, απαλλάσσεται από συμβατικότητες και προκαταλήψεις και αποκαλύπτεται ο κόσμος μπροστά σας, μέσα από μια καινούργια φιλοσοφική θεώρηση, με υψηλά ιδεώδη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Χρησιμοποιήστε τη δραστηριότητά σας και εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τις δυσκολίες που σας παρουσιάζονται. Ίσως να γίνονται γιατί κάτι θα πρέπει να αναθεωρήσετε ή γιατί θα πρέπει να αλλάξετε τη στάση σας προς υφισταμένους και πελάτες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στη σχέση σας, ο σκοπός σας τις μέρες αυτές θα είναι να ζήσετε ευχάριστες στιγμές που πηγάζουν από το αμοιβαίο δόσιμο, χωρίς να ζητάτε υποσχέσεις και εγγυήσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Διάφορα έξοδα για το σπίτι και δαπάνες που ανεβάζουν το βιοτικό σας επίπεδο, φαίνεται να προκύπτουν απ’ τις 14/11ου μέχρι και τις 17/11ου.

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη δημιουργική έκφραση, στα παιδιά και στα χόμπι για να απαλλαγείτε από το καθημερινό σας άγχος.
Προκειμένου να ικανοποιήσετε το κέφι της στιγμής, θα αδιαφορείτε για τις εντυπώσεις που προκαλείτε και θα δίνετε προτεραιότητα στις διαθέσεις σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα επαγγελματικά σας μπορεί να είναι σε προτεραιότητα αυτή την βδομάδα αλλά κάποιες υποχρεώσεις θα σταθούν εμπόδιο για την πορεία και την εκπλήρωση του σκοπού σας.
Προσπαθήστε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στους κυριότερους στόχους σας, διαφορετικά, κινδυνεύετε να χάσετε το χρόνο σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ίσως τεθούν σε δοκιμασία τα συναισθήματά σας εξαιτίας κάποιας διάψευσης. Αν ελπίζετε στην εκπλήρωση κάποιων συναισθηματικών ονείρων σας από την έλευση νέων ατόμων στη ζωή σας μάλλον θα απογοητευθείτε απ’ τη συμπεριφορά τους στα τέλη της βδομάδας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αισθητή βελτίωση θα πρέπει να περιμένετε στα οικονομικά σας θέματα αλλά θα χρειαστεί να τα διαχειριστείτε με σύνεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τις μέρες αυτής της βδομάδας, ανοίγετε το μυαλό και την καρδιά σας, να αναγνωρίσουν αλήθειες και ιδανικά που αντιπροσωπεύουν την εξέλιξη, τη δικαιοσύνη και το ανθρώπινο δικαίωμα όλων, στην ελευθερία και την ευτυχία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Προσέξτε τις σχέσεις σας με τις δημόσιες υπηρεσίες και φροντίστε όλες σας οι ενέργειες να είναι όσο το δυνατόν πιο νομότυπες. Φερθείτε φιλικά στους συνεταίρους σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα πρέπει να ελέγχετε τις κινήσεις τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλό θα είναι να αποφεύγετε να μεταφέρετε τα προβλήματα τις καθημερινότητας στο σύντροφο ή τον εραστή σας. Είναι πολύ πιθανό, να επηρεαστείτε αρνητικά όσον αφορά τα αισθηματικά σας την Κυριακή 18/11ου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δείξτε προσοχή στις συναλλαγές σας και στα οικονομικά σας συμφέροντα. Περιορίστε τις δαπάνες και ιδιαίτερα λογαριασμούς τηλεφώνων και μετακινήσεων – επικοινωνιών.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αρκετά ευνοϊκή περίοδος θα είναι για τους περισσότερους από εσάς, καθώς τώρα θα έχετε εξασφαλισμένη την επιτυχία σε πολλούς τομείς.
Για να είστε οι πρωταγωνιστές στο έργο της ζωής, θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες ¨εξετάσεις¨. Τέτοιες, που θα πιστοποιούν ότι έχετε κλείσει όλους τους παλιούς λογαριασμούς με τα καρμικά σας χρέη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές θα σας απασχολήσει η επαγγελματική σας αναρρίχηση. Η δημιουργικότητά σας, θα αναζητά πρακτικούς τρόπους έκφρασης.
Αν δείξετε οργάνωση, υπευθυνότητα και προσπάθεια, σε συνδυασμό με πρακτική εφαρμογή πρωτότυπων και έξυπνων ιδεών θα έχετε την ευχαρίστηση να δείτε να ανταμείβονται οι κόποι σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είτε από εσωτερική σας ανάγκη, είτε γιατί αναγκάζεστε εκ των πραγμάτων, θα αφήσετε τους έντονους και άσκοπους συναισθηματισμούς και ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά, με γνώμονα την ατσάλινη λογική, θα παίρνετε τις αποφάσεις σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή τη βδομάδα θα μπορείτε να ανταπεξέλθετε κατάλληλα στον οικονομικά τομέα του ωροσκοπίου σας εφ’ όσον χαλιναγωγήσετε τις άσκοπες σπατάλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Να θυμάστε ότι κάθε άνθρωπος που έρχεται σε επαφή μαζί σας, έχει να σας προσφέρει ένα μήνυμα και πιθανόν να χρειάζεται να πάρει ένα μήνυμα και από σας. Προσπαθήστε να γίνετε πιο προσεκτικοί με τους φίλους και τους γνωστούς σας στα τέλη της βδομάδας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τώρα θα δώσετε τουλάχιστον στους άλλους την εντύπωση πως θα είστε ακούραστοι, χωρίς όμως να σημαίνει πως θα πρέπει να αναλώνετε όλες σας τις δυνάμεις στη δουλειά.
Οι εγωιστικές τάσεις και η υποκειμενική σας αντίληψη, είναι βέβαιο πως θα κλονίσουν τις επαγγελματικές σχέσεις μετά την Τετάρτη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι περισσότεροι Σκορπιοί και ιδιαίτερα όσοι ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου φαίνεται να περνούν ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό τους τα πρώτα εικοσιτετράωρα της βδομάδας…
Ενδέχεται να κλονίσει τα αισθηματικά των Σκορπιών του δευτέρου δεκαήμερου στα μέσα της βδομάδας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι φανερό πως πιέζεστε οικονομικά. Οι πλανητικές θέσεις και όψεις αυτής της βδομάδας δεν ευνοούν τις κερδοσκοπικές κινήσεις ούτε τις επενδύσεις με ρίσκο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι πλανητικές όψεις της βδομάδας συνθέτουν ένα δύσκολο και απαιτητικό σκηνικό για εσάς φίλοι Τοξότες. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας στις δυσκολίες και το παιδικό σας χαμόγελο.
Στα μέσα της βδομάδας καλείστε να ολοκληρώσετε υποθέσεις, που βρίσκονται ακόμα σε εκκρεμότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μην αναλαμβάνετε επιπλέον ρόλους στην εργασία σας αυτή τη βδομάδα.
Οι μέρες μεταξύ 13 με 16/11ου φαίνεται να προκαλούν προβλήματα στην εργασία σας, καθώς κάποια θέματα απ’ το παρελθόν επανέρχονται και πάλι στο προσκήνιο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διάθεσή σας θα είναι υποτονική από τα μέσα της βδομάδας και μετά και αυτό θα συμβάλει αρνητικά στην αισθηματική σας ζωή. Αρκετοί θα είστε αυτοί, που θα καταπιέσετε ή θα καταπιεστείτε μέσα στις σχέσεις σας. Είτε προς χάρη διατήρησή τους, είτε λόγω ανεπιθύμητης ρήξης τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα προβλήματα της δουλειάς δεν μπορεί παρά να φέρουν και προβλήματα στην οικονομική πορεία του ωροσκοπίου σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας καθώς ξέρετε και εμείς σας διαβεβαιώνουμε πως είναι κάτι παροδικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι προβληματισμοί, οι συναισθηματικές σας άγκυρες και οι διάφορες ανασφάλειές σας φρενάρουν τη δράση σας αυτό το διάστημα. Μην αφήνεστε. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας.
Κάθε συλλογική προσπάθεια φαίνεται να ευνοείται το διάστημα αυτό, όπως και η ένταξή σας σε κοινωνικές ομάδες με κοινούς στόχους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η καθημερινή σας εργασία, θα θυμίζει λίγο, πεδίο ασκήσεων μάχης, καθώς θα δέχεστε βομβαρδισμό, απρόοπτων συμβάντων. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και κάντε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα ρόλων και ευθυνών.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα υπάρξουν αρκετές δυνατότητες για να βελτιωθούν οι προσωπικές σας σχέσεις καθώς εσείς θα εκτονώσετε την ενέργειά σας στον έρωτα προβάλλοντας με κάθε μέσο το πάθος και τα συναισθήματα σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπαθήστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιους πελάτες σας για τις οικονομικές τους εκκρεμότητες στα τέλη της βδομάδας. Οι μέρες είναι δύσκολες για όλους μας δεν είναι αποκλειστικά μόνον για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τα πεδία δράσης που ανοίγονται μπροστά σας, θα είναι ποικιλόμορφα και προκλητικά κρίνετε σκόπιμο όμως, να μην αφήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς προτού ανοίξετε νέους. Σε κάποιες σας ενέργειες χρησιμοποιήστε την βοήθεια των φίλων σας οι οποίοι πρόθυμα θέλουν να σας συμβουλέψουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μην κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια. Σχεδιάστε τις επόμενές σας κινήσεις και συναντήστε σημαντικά πρόσωπα που θα σας υποστηρίξουν.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών θα στραφείτε ξαφνικά σε διαφορετικό τομέα εργασίας και πολλοί που θα διαθέσετε αρκετά χρήματα, για τον εκσυγχρονισμό της,

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το Σύμπαν στις 13/11ου και 16/11ου φαίνεται να διαταράσσει τις αισθηματικές σχέσεις των Υδροχόων του δευτέρου δεκαημέρου που θα αισθανθούν περιορισμένοι από το σύντροφό τους.
Η νοητική σας κατάσταση θα είναι ταραγμένη, καθώς ένα πάθος θα γίνει ανεξέλεγκτο, δημιουργώντας περιπέτειες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σας, είτε τα προσωπικά, είτε αυτά που διαχειρίζεστε από κοινού με κάποιους άλλους, θα είναι τομέας, που θα περάσετε, κάποιες δοκιμασίες.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η καθημερινότητα, αν και κουραστική, σαν αντιστάθμισμα σας επιφυλάσσεις πολλές ανέλπιστες και ευχάριστες εκπλήξεις. Το κοινωνικό σας προφίλ, ανανεώνεται και μοιάζει να μεταβάλλεται συνεχώς, μέσα από σχέσεις και επαφές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι στέρεες βάσεις που θα βάλετε τις μέρες αυτές, θα σας οδηγήσουν, σταδιακά στην μελλοντική σας ανάπτυξη, την κοινωνική και επαγγελματική σας καθιέρωση και επιτυχία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι μυστική αλλά ταυτόχρονα και συναρπαστική!
Τις μέρες αυτές θα έχετε την τάση να ερωτεύεστε άτομα που διαθέτουν κάποια διαφορετικότητα. Όπως για παράδειγμα, άτομα με διαφορά ηλικίας, άτομα που μέχρι τώρα είχατε φιλική σχέση, άτομα διαφορετικής εθνικότητας και θρησκείας, ή με κάποιο πολύ ασυνήθιστο επάγγελμα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καθώς φαίνεται θα χρειαστεί να ξοδέψετε κάποια χρήματα για επισκευές στο σπίτι ή ακόμα και κάποια έκτακτα ποσά για την αντιμετώπιση τρεχουσών επαγγελματικών υποχρεώσεων στα μέσα της βδομάδας.

The post Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Σταύρο Μιχαήλο… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα