Μια διαφορετική πασαρέλα! Γυναίκες διαμαρτύρονται για το σόου της Victoria’s Secret…

Το ετήσιο Victoria’s Secret fashion show αποτελεί θεσμό για την βιομηχανία της μόδας.Αλλά ενώ έχει πολλούς φαν σε όλο τον κόσμο, έχει αρχίσει να θεωρείται αναχρονισμός στα χρόνια της διαφορετικότητας.

Το supermodel Robyn Lawley πιστεύει ότι η Victoria’s Secret πρέπει να αλλάξει και μαζεύει υπογραφές ζητώντας από τους ανθρώπους να μποϋκοτάρουν το σόου.

«Μέχρι η Victoria’s Secret

να δεσμευτεί ότι αντιπροσωπεύει όλες τις γυναίκες πάνω στη σκηνή, καλώ σε μποϋκοτάζ του φετινού Victoria’s Secret Fashion Show. Είναι ώρα να αναγνωρίσει την αγοραστική δύναμη και επιρροή των γυναικών όλων των ηλικιών, των μεγεθών, των σχημάτων και των εθνικοτήτων», αναφέρει στην αίτησή της.

Το γνωστό μοντέλο έκανε ένα καστ από άλλα μοντέλα όπως τις Hayley Hasselhoff, Felicity Hayward και Ashley James στο σόου εσωρούχων «We’re All Angels» από το brand Simply Be.

Σκοπός είναι να τονίσουν ότι δεν υπάρχει ποικιλία στα σόου της Victoria’s Secret.

«Ξεκίνησα αυτή την κίνηση με γυναίκες που έχουν τις ίδιες ευαισθησίες. Η περιεκτικότητα και η θετικότητα είναι αναζωογονητικές και σημαντικές. Έχω δουλέψει με το Simply Be για πολλά χρόνια και έχω δει να υποστηρίζουν τις γυναίκες με όλα τα σώματα και μεγέθη μέσα από τις καμπάνιες του», προσθέτει.

Το σόου περιλάμβανε plus size μοντέλα, που έδειχναν υπέροχα με τα εσώρουχά τους από την κολεξιόν AW18.

Μάλιστα, το brand αποκάλυψε την ετήσια έρευνά του, ότι το 75% των γυναικών νιώθει ότι οι διαφημίσεις εσωρούχων δεν αντιπροσωπεύει τον σωματότυπό τους ενώ το 71% είπε ότι το να βρεις το σωστό σουτιέν είναι το πιο δύσκολο όταν ψωνίζεις.

«Το σόου μας είναι μια γιορτή για την γυναίκα και του ποιες είμαστε, εξαλείφοντας την ιδέα ότι οριζόμαστε από το σώμα μας», αναφέρει η Ann Steer, επικεφαλής του N Brown Group, όπου ανήκει το Simply Be.

«Η δική μας σειρά τονίζει ότι δεν υπάρχουν όρια όσον αφορά στο μέγεθος. Πρέπει να δούμε περισσότερη ποικιλομορφία στις πασαρέλες».

Τα τελευταία χρόνια έχει επέλθει μεγάλη αλλαγή στον χώρο της μόδας με περισσότερες μάρκες και περιοδικά να χρησιμοποιούν ποικιλία μοντέλων, όπως έκανε η Ριάνα στο σόου του brand της Savage X Fenty.

Ωστόσο, η Victoria’s Secret είναι ένα από τα τελευταία brand που είναι προσκολλημένο σε μια παλιομοδίτικη ιδέα του τι σημαίνει ομορφιά.

Όμως, το ρεύμα και η δημοσιότητα παραμένει.

Η Robyn Lawley όπως και οι άλλες γυναίκες ελπίζει ότι είναι η τελευταία χρονιά που το μεγαθήριο εσωρούχων χρησιμοποιεί μόνο super-skinny μοντέλα, αναφέρει ο Independent.

bovary.gr

The post Μια διαφορετική πασαρέλα! Γυναίκες διαμαρτύρονται για το σόου της Victoria’s Secret… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα