#Loveyourself festival 2018 – Εορταστικά εγκαίνια στο Agigma

#Loveyourself festival 2018 Thank you. … 2019 Loading

Έχουν περάσει κάποιες μέρες από το 1ο #Loveyourself festival, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 27/10 με αφορμή τον 1 χρόνο Agigma στον νέο του χώρο στην Καλλιθέα Ρεθύμνου!Συμπεράσματα δεν μπορούν ακόμα να βγουν στο τι κατάφερε αυτή η εκδήλωση, τι θα ακολουθήσει και τι προσέφερε μακροπρόθεσμα.

Αυτό που ως δεδομένο μπορούμε να πούμε είναι ότι έφερε κάτι νέο και φρέσκο και

το μοιράστηκε με τον κόσμο του. Ανέδειξε ότι όλα τα στερεότυπα υπάρχουν μέχρι να επιλέξουμε να τα γκρεμίσουμε!

Το σημαντικότερο είναι ότι δείξαμε πως μπορεί να υπάρξει διασκέδαση δίχως αλκοόλ, ότι μπορούμε να έχουμε καλεσμένους δίχως να τους σερβίρουμε μόνο κρέας σε όλες του τις μορφές, πήραμε τα παρεξηγημένα Ελληνικά όσπρια, τα στολίσαμε και τα στήσαμε στον μπουφέ μας.

Φέραμε την μουσική από τα σαλόνια στο πεζοδρόμιο και καταφέραμε αντί αυτό να την μειώσει, να την αναδείξει!

Επιβεβαίωσε ότι καμία κρίση δεν αλλάζει τη μοναδική φύση του Έλληνα, καθώς στο 2018 εταιρίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, γέμισαν τα ράφια μας προϊόντα με μόνη πληρωμή την εμπιστοσύνη. Επιλεγμένα προϊόντα ήρθαν στον μπουφέ μας, για να ενημερωθούμε ότι υπάρχουν! Υπάρχουν ακόμα τρόφιμα τα οποία μπορούμε να εμπιστευτούμε.

Ήρθαν με το μήνυμα «εμείς προσπαθούμε, μπορείς και εσύ» φυσικά και μπορείς, να έχεις τον δικό σου κήπο, το δικό σου πρόβατο τα δικά σου βιολογικά, και όσοι από εμάς δεν μπορούν, δεν έχουν τον τρόπο, ξέρουμε ότι υπάρχουν εκεί έξω ώστε να τα αναζητήσουμε.

Καταφέραμε τόσοι πολλοί άνθρωποι, οι περισσότεροι άγνωστοι μεταξύ τους, με ένα κοινό παρονομαστή, τη φιλία και την όρεξη για δημιουργία να συνεργαστούμε και να πετύχουμε μέσα σε ένα σύντομο διάστημα, να σας παρουσιάσουμε ένα αποτέλεσμα για το οποίο είμαστε περήφανοι.

Όσοι ήρθαν είναι ενθουσιασμένοι, όσοι απλά πέρναγαν τυχεροί και όσοι άκουσαν για αυτό, ανυπόμονοι για το επόμενο!

Το σημαντικότερο είναι ότι όλα αυτά συνέβησαν υπό την ομπρέλα της έκφρασης #Loveyourself.

Ακούστηκε τόσο πολύ όλες αυτές τις μέρες, διαβάστηκε σε όλα τα social, ακούστηκε στο ραδιόφωνο μεταφέρθηκε από στόμα σε στόμα….

Δεν γίνεται,κάτι θα έμεινε ως σπόρος, μέσα σε πολύ κόσμο. Ένας σπόρος που όσο περνάει από το χέρι μας εδώ στο Agigma θα προσπαθούμε όλο και περισσότερο να τον φροντίζουμε ώστε να μεγαλώσει και μαζί με αυτό να μεγαλώσει και η αγάπη όλων μας, και ως προς τον εαυτό μας!

Βαθύ πιστεύω μας είναι, ότι ο μόνος τρόπος για να αγαπήσουμε τους άλλους είναι να αγαπήσουμε πρώτα τον εαυτό μας!

Πραγματικά αισθάνομαι ως το δυσκολότερο κομμάτι της συγκεκριμένης επιστολής, το κομμάτι των ευχαριστιών προς τους συνεργάτες σε αυτό το εγχείρημα.

Συνήθως ο κόσμος δεν διαβάζει τα παρακάτω στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως σας συμβουλεύω να το κάνετε καθώς αν κάπου τους χρειαστείτε είναι εκ των καλυτέρων στο αντικείμενό τους!

Μαρία Κοκολάκη Maria Kokolakis: Pr- event organizer: Όλα ξεκίνησαν με την Μαρία και δύσκολα θα ολοκληρωνόντουσαν δίχως εκείνη. Πέρα του ότι έφερε την ιδέα στο τραπέζι, κράτησε την φλόγα αναμμένη μέχρι τέλους. Διοργάνωσε όλο αυτό το concept και τη σκέψη μας! Η ίδια πήρε πάνω της το κομμάτι της μουσικής (στην αρχή το είχα φοβηθεί) αλλά πλέον δεν θα μπορούσα να φανταστώ το event δίχως τη Ματτθαία Σπιταδάκη και την μπάντα της! Όχι μόνο όσοι παραβρεθήκατε αλλά και όσοι έτυχε να περνούν εκείνες τις ώρες μπροστά από το Agigma την χάζευαν με απόλυτο θαυμασμό!

Κυπαρίσσι Βασιλική Vasiliki Kiparissi: Graphic designer www.vkartarea.com : Όχι η Βάσια δεν είναι αυτό που λένε «γραφίστρια» Η Βάσια έχει αναλάβει το νέο Agigma από την αρχή. Έχει διακοσμήσει το τον χώρο μας, έχει στήσει το brand μας, έχει αστείρευτες ιδέες, γνωρίζει να ανακαλύπτει τι πραγματικά θες να δεις να αποτυπώνεται στη μακέτα. Ξέρει να συζητάει, να αναθεωρεί αλλά και να επιμένει όπου πιστεύει ότι «Αυτό πρέπει να γίνει».

Πατρινού Μαρία: Therapist: Therapist θα μπορούσες να πεις αν δεν πέρναγαν τα πάντα από τα χέρια της. Ώρες ατελείωτες εκτός του ωραρίου της ώστε να γίνει το φεστιβάλ πραγματικότητα. Οργανωτική, συνεπής, δημιουργική!

Σοφία Ζωγραφάκη Sofia Zografaki: Social marketer ([email protected]) : «Παντελή σε ευχαριστώ, δεν το συζητώ, αγαπώ το Agigma, θα αναλάβω εγώ το κομμάτι των social media» … και τα social media πήραν φωτιά. Βρεθήκαμε παντού, Facebook, Instagram, google plus, YouTube, αν δεν κάνω λάθος είδα και κάτι περιστέρια να πετάνε σε διάφορους προορισμούς! Έτρεξε καμπάνιες, τις εξατομίκευσε και το σημαντικότερο, αφενός φρόντισε να κοστίσει πραγματικά οικονομικά και αφετέρου έχει την τάση να εξηγεί το κάθε της βήμα…. «σχεδόν έμαθα τα μυστικά του social marketing».

Ηλίας Σάκρ Ilias Sakr: Developer www.pclab.tech : Η ερώτησή μου ήταν, Ηλία στήνουμε αυτό, μπορείς εσύ κάπου να βοηθήσεις ;;; Είναι εκπληκτικό τι ιδέες έχει μέσα στο κεφάλι του αυτό το παιδί! Αγοράσαμε domain www.Loveyourself.com.gr σε 2 μέρες είχαμε site και την τρίτη 1000 visitors. Συνέδεσε τα site μεταξύ τους για να ανέβει η επισκεψιμότητα, συνεργάστηκε με την Σοφία, δίχως να την έχει γνωρίσει ποτέ, έφερε ιδέες για την επόμενη μέρα και όλα αυτά με τον δικό του χαλαρό ρυθμό. Δίχως άγχος δίχως βιάση ήταν πραγματικά γρήγορος και αποδοτικός.

Πέτρος Στεφανάκης: www.entertheweb.gr : Ο Πέτρος έχει στήσει το www.Agigma.gr ήταν εκεί δίχως εγωισμούς, συμμετείχε και βοήθησε στο να υλοποιηθεί το πάντρεμα των νέων δεδομένων με τα υπάρχοντα.

Μανούσος Παυλάκης Μανούσος Παυλάκης: Chef: Μανούσο θέλω να στήσω κάτι που να αντιπροσωπεύει το Agimga, θέλω βιολογικά, θέλω φρούτα, θέλω χρώματα, θέλω φρεσκάδα, και τα θέλω σε 10 μέρες από σήμερα για περισσότερα από 200 άτομα ώστε να είμαστε καλυμμένοι. Παντελή είμαι μέσα μου είπε και έφυγε. Το επόμενο απόγευμα με κάλεσε σπίτι του, έριξε μπροστά μου 3 Α4, ήταν οι παραγγελίες, είχαμε ξεκινήσει! Δούλευε 03:00 – 14:00 στο ξενοδοχείο και 15:00 – 19:00 τρέχαμε για πρώτες ύλες, μέχρι κουταλάκια και πιατάκια! Κατάθεση ψυχής με αστείρευτό χιούμορ και καινούριες προτάσεις για τον μπουφέ.

Μανώλης Κουκουναράς Μανώλης Κουκουναράς – Νίκος Χριστονάκης Nikolaos Christonakis: chef: Μια μαντινάδα λέει. «φίλος θα πει λόγο τιμής, φίλος χαρά σου δίδει. Κι όντε τον θέλεις θα ναι κει, δίχως να του παντίδει» και όντως οι φίλοι του Μανούσο ήταν εκεί μόλις τους το ζήτησε! Μπήκαν σε ένα διαμέρισμα και ετοίμασαν, στόλισαν, πρόσφεραν ότι καλύτερο στον μπουφέ μας. Τριάδα που δεν σφάλει και πραγματικά μόνο περήφανο με κάνει το γεγονός ότι ήρθαν και στήριξαν το #Loveyourself, μόνο περήφανο με κάνει ότι η φιλία, όσο και αν επιτρέπουμε να πιστεύουμε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ. Αν τους παρακαλέστε πολύ… Ίσως αναλάβουν την δεξίωσή σας!

Κωνσταντίνα Χνάρη: Constantina Chnari φωτογράφος: Το χαμογελαστό κορίτσι που σε κάθε μας έξοδο συναντάμε να κρατάει μια φωτογραφική μηχανή και να αποθανατίζει τα καλύτερά μας χαμόγελα!

Ηρώ φρυγανάκη: Iro Fryganaki φωτογράφος: και πόσα άλλα! Ήταν εκεί και είδε τα πράγματα διαφορετικά με τον δικό της φακό.

Nikos Datseris – Βαγγελης Σαρρης: Μας βοήθησαν σε τελευταίας στιγμής θέματα μουσικής.

Τους Ομιλητές μας:

Κατερίνα Μιχαλοπούλου Katerina Michalopoulou: Ρεφλεξολόγος: Δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά, ενθουσιάστηκε με την πρόσκληση και με τίμησε με την παρουσία της ως τέως πρόεδρος των Επαγγελματιών ρεφλεξολόγων.

Αχυροπούλου Ιωάννα Ioanna Achyropoulou: Ψυχολόγος: Αναζητούσαμε πολύ καιρό τρόπο συνεργασίας καθώς οι απόψεις μας περί ολιστικότητας ταυτίζονται. Ο κύβος ερρίφθη!

Δάρρας Δημήτριος: Διευθυντής πωλήσεων της «Αμάρι» ο οποίος πέρα από την ικανότητά του στην διαχείριση πωλήσεων φέρει απόψεις που προάγουν ένα πιο υγιή τρόπο ζωής. Ίσως και μόνο ο ρόλος του Πατέρα να το προστάζει αυτό!

Ολοκληρώνοντας διότι σας κούρασα θα ήθελα για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω και να ανανεώσω για το επόμενο Event τους Κύριους Χορηγούς μας. Aquila Rithymna Beach , ΑΜΑΡΙ Κρητικά Γαλακτοκομικά Προϊόντα / Μαναβικο Τζαγκαρακης / Κτήμα Βαβουράκη,

τις εταιρίες Αείζοων Φυσικά Προιόντα / Bioselect / @extreme stores www.xtr.gr / acuplus.gr / Creta gel Petrakis Giorgos/ Archontiki Soap Shop / Escargot de Crete – Cosmetics / Ilys Ceramics / Γιώργος Φορτσάκης,

τους χορηγούς επικοινωνίας Teamfm Rethymno / goodnet.gr/ / iatro.gr / DayNight / HealthyNews.gr / Ladyslifestyle/ Rethemnos.gr,

Όλους εσάς που ήρθατε, όλους εσάς που δεν τα καταφέρατε και προπαντών όλους εσάς που τώρα 15 χρόνια έστω και μια φορά ή με αδιάκοπτη συνέπεια περνάτε το κατώφλι μας!

Με εκτίμηση

Πετράκης Παντελής

Ολιστικός θεραπευτής

Ιδιοκτήτης του Agigma massage and therapies

www.agigma.gr

[email protected]

The post #Loveyourself festival 2018 – Εορταστικά εγκαίνια στο Agigma appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα
#Loveyourself, 2018 – Εορταστικά, Agigma,#Loveyourself, 2018 – eortastika, Agigma