Ξέσπασε η Μέγκι: «Τελευταία είχα καταλάβει ότι ούτε εμείς ήμασταν τόσο φίλες όσο δείχναμε»

Η Μέγκι Ντρίο το βράδυ της Δευτέρας 12 Νοεμβρίου αποχαιρέτησε το όνειρο του Greece’s Next Top Model, αφού οι φωτογραφίες της δεν έπεισαν την κριτική επιτροπή. Μόλις η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι η Μέγκι πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι του διαγωνισμού, η Εύη ξέσπασε σε κλάματα. Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα τα δύο μοντέλα δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά.

Η Μέγκι το πρωί της Τρίτης 13 Νοεμβρίου βρέθηκε καλεσμένη στην

πρωινή εκπομπή του Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά και γενικότερα στην τριάδα της “φωτιάς”.

«Μας ένωσε πάρα πολύ ο δυναμισμός που έχουμε και οι τρεις. Ήταν όμως το κλίμα μέσα στο σπίτι που δεν μας βοηθούσε. Υπήρχε ανταγωνισμός. Εγώ ένιωθα πως υπάρχει ανταγωνισμός και από την Εύη προς εμένα», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

Και πρόσθεσε: «Ο καυγάς μεταξύ μας έγινε γιατί τελευταία είχα καταλάβει γιατί μάλλον ούτε εμείς οι τρεις ήμασταν τόσο φίλες όσο προσπαθούσαμε να το δείξουμε. Το κλάμα της Εύης δεν το θεώρησα ψεύτικο, πρώτη φορά ένιωσα την Εύη τόσο κοντά μου και να ξεσπά στα συναισθήματα. Πρώτη φορά ήταν συναισθηματική. Δεν νομίζω ότι το έκανε από τύψεις. Εμείς πράγματι είχαμε κάποια θέματα μεταξύ μας, εμείς ήμασταν μόνο 3, οι άλλες ήταν 13. Οι αντιδράσεις μας ήταν πάντα πιο έντονες γιατί συναναστρεφόμασταν μεταξύ μας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Μέγκι από GNTM: Μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για την καταγωγή της και αποκαλύπτει το λόγο που δεν μιλάει καλά Ελληνικά

Keywords
Τυχαία Θέματα