Το νέο smartphone TCL 20 5G αποκλειστικά σε Cosmote και Γερμανό

Το νέο Smartphone TCL 20 5G, που έχει πιστοποιηθεί στο δίκτυο 5G της COSMOTE και συνδυάζει δυνατές επιδόσεις με προσιτή τιμή, φέρνουν αποκλειστικά η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Oι καταναλωτές μπορούν να το αποκτήσουν online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr και στα καταστήματα,

όπου αυτό επιτρέπεται βάσει των οδηγιών της Πολιτείας. Το TCL 20 5G έρχεται να προστεθεί στην μεγαλύτερη γκάμα πιστοποιημένων 5G Smartphones που διαθέτουν στην ελληνική αγορά η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Tο TCL 20 5G διαθέτει μεγάλη οθόνη 6,67’’ FHD+, ενισχυμένη από την τεχνολογία NXTVISION που επιτρέπει στον χρήστη να απολαμβάνει εικόνες υψηλής ευκρίνειας, ακόμα και με χαμηλό φωτισμό. Eίναι εξοπλισμένο με σύστημα τριπλής κάμερας AI 48MP, με λειτουργία Super Night για καλύτερες φωτογραφίες τη νύχτα, ενώ υποστηρίζει και βίντεο 4K. Στα highlights της συσκευής συγκαταλέγεται, επίσης, ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 690 5G που κάνει το multitasking ακόμα πιο εύκολο. Το νέο Smartphone έχει ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 128GB με δυνατότητα επέκτασης έως 256GB, για να μπορεί κανείς να αποθηκεύει με άνεση μεγάλα αρχεία, όπως τις αγαπημένες του ταινίες, φωτογραφίες, μουσική και εφαρμογές. Διαθέτει, επίσης, μεγάλη μπαταρία 4500mAh που διαρκεί όλη μέρα, αλλά και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλήκτρο ενεργοποίησης, για γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τo TCL 20 5G από 299€ στα 279€ (ή 23,25€ /μήνα σε 12 άτοκες δόσεις) ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE. Μαζί παίρνουν δώρο τα ασύρματα ακουστικά TCL MOVEAUDIO S150 White, αξίας 39,90€, για να απολαμβάνουν ήχο υψηλής ποιότητας. Ακόμη, με κάθε αγορά TCL 20 5G στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές κερδίζουν επιπλέον 5.000 G App πόντους, αξίας 10€. H εφαρμογή G App επιβραβεύει τους καταναλωτές με πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν σε επόμενες αγορές τους στον ΓΕΡΜΑΝΟ σε εκπτωτικά κουπόνια, διαγωνισμούς, webinars τεχνολογίας, δώρα κ.ά. Το TCL 20 5G διατίθεται σε δύο χρώματα (γκρι και μπλε), με ματ φινίρισμα και 3D σχεδιασμό στο πίσω μέρος και μπορεί να συνδυαστεί με μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ.

COSMOTE 5G: Το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στην Ελλάδα

Με το οικονομικό TCL 20 5G, πιστοποιημένο στο δίκτυο της COSMOTE, όλοι οι συνδρομητές της εταιρείας, μπορούν –χωρίς καμία επιπλέον χρέωση κι ανεξαρτήτως προγράμματος (συμβόλαιο, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή)- να απολαύσουν το Internet του μέλλοντος και τις απεριόριστες δυνατότητες του 5G, που πρώτη έφερε στην Ελλάδα η COSMOTE.

Το COSMOTE 5G είναι ήδη διαθέσιμο συνολικά, σε 17 πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα, μαζί με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ σε συγκεκριμένες περιοχές οι μέγιστες ταχύτητες ξεπερνούν το 1Gbps. Το COSMOTE 5G θα συνεχίσει να επεκτείνεται μέσα στη χρονιά σε ακόμη περισσότερες περιοχές της χώρας, με στόχο η πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη να ξεπεράσει το 50% έως το τέλος του 2021.

COSMOTE GIGASPEED NETWORK

Το COSMOTE GIGASPEED NETWORK διαμορφώνει τις υποδομές που οδηγούν την Ελλάδα στο μέλλον. Με τεχνολογίες αιχμής, όπως το 5G και το Fiber to the Home, το COSMOTE GIGASPEED NETWORK ανταποκρίνεται στις ανάγκες της νέας ψηφιακής εποχής, ανοίγοντας απεριόριστες δυνατότητες και συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου για όλους. Έχοντας δεσμευτεί να ηγηθεί του ψηφιακού μετασχηματισμού, ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα. Με περίπου €5 δισ. επενδύσεις την περασμένη δεκαετία και με επενδυτικό πλάνο ύψους €2 δισ. για την τρέχουσα τετραετία, δημιουργεί τις υποδομές για την Κοινωνία των Gigabit.

Keywords
Τυχαία Θέματα