Τα ζώδια της Πέμπτης 18ης Οκτωβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD

Ταύροι, οι συνετές σκέψεις σας, διευρύνουν τους ορίζοντες σας και σας ολοκληρώνουν ως άτομα. Παρθένοι, οι γεμάτες ενέργεια σκέψεις σας, θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές με τους γύρω σας.

ΚΡΙΟΣ

Η ένταση που επικρατεί γύρω σας, την υιοθετείτε άθελα σας. Πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με τις σκέψεις σας, ώστε να μην σας οδηγούν σε υπέρμετρες ενέργειες. Διατηρείστε την ισορροπία σας και αποφύγετε συγκρούσεις με τους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να δημιουργήσετε και να αντλήσετε ενέργεια από την διάθεσή σας, η οποία

είναι ευχάριστη και ενεργοποιεί νέες καταστάσεις. Οι αρχές που επιθυμείτε να κάνετε, είναι βασικές για την πορεία σας στο μέλλον. Η δυσμενής επικοινωνία που υπάρχει με τα κοντινά σας πρόσωπα, μπορεί να επιλυθεί στοχεύοντας στην καρδιά του προβλήματος, κάτω υπό ήρεμες συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τρόπος που θα κινηθείτε για να λύσετε σημαντικά θέματα, είναι σημαντικός για να απελευθερωθείτε από οικονομικές δυσχέρειες, που έχουν εμφανιστεί στην πορεία σας. Ο ελιγμός σας, θα σας βοηθήσει να στραφείτε προς την σωστή πορεία και να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις. Μην μεταφέρετε, όμως όλο αυτό το άγχος στην προσωπική σας ζωή, διότι θα δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις στους γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διαφάνεια είναι σημαντικό στοιχείο στις συνεργασίες, που πρόκειται να κάνετε στο προσεχώς μέλλον και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε κάθε σας βήμα. Τρίτα πρόσωπα μπορούν να σας συμβουλέψουν, εφόσον διατηρείτε την επιφυλακτικότητα σας σε όσους δεν γνωρίζετε καλά. Η χαρούμενη διάθεση, προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα εξομαλύνει τις εντάσεις.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, θα κυλήσει με την τακτοποίηση υποχρεώσεων, κυρίως οικονομικού τύπου και αυτό μπορεί να σας καταβάλει την ψυχολογία. Βλέποντας ότι απέχετε από δημιουργικές ιδέες , επιβαρύνει και τον συναισθηματικό σας παράγοντα. Οι συναντήσεις με το φιλικό περιβάλλον ή με άτομα κοινού ενδιαφέροντος θα σας χαλαρώσουν, μην πιέζεστε για κάτι περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αποφασιστικές ενέργειες, θα σας οδηγήσουν σε νέες ενάρξεις στην ζωή σας, φτάνει να αποβάλλετε το άγχος που στέκεται εμπόδιο, σε ότι καθορίζετε να επιτύχετε. Οι ενάρξεις συνεργασιών, μπορούν να έχουν θεμιτά αποτελέσματα. Η συμμετοχή σας, με δραστηριότητες αθλητικές ή εθελοντισμού και προσφοράς, σας κάνει ενεργητικούς αφήνοντας μία αίσθηση ευχάριστης.

ΖΥΓΟΣ

Η συναισθηματική ένταση, που σας διέπει και διαχέεται έντονα στην ατμόσφαιρα, επηρεάζει την εικόνα σας προς τους γύρω σας. Μία έκρυθμη συμπεριφορά, μπορεί να επιφέρει αρνητικό αντίκτυπο στις σχέσεις σας, χωρίς να υπάρχει μετέπειτα η επιλογή να διορθωθεί. Επιστρατεύστε την λογική και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφοσιωθείτε στα σχέδια σας και δώστε τους τον ανάλογο χρόνο, να πραγματοποιηθούν. Κάνοντας τον απαραίτητο έλεγχο και συλλέγοντας στοιχεία, αυξάνετε την γνώση πάνω στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Μην παρασυρθείτε από τις εμμονές του παρελθόντος, βάζοντας φραγμούς στα όνειρά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ικανότητά σας, να ελέγχετε τις εξελίξεις γύρω σας, εκπέμπει μία ακτινοβολία στους άλλους γύρω σας. Η ευχέρεια που διαθέτετε να προσπερνάτε καταστάσεις, είναι στοιχείο που μπορεί να σας φτάσει στην επιτυχία. Μειώστε όμως την ευαισθησία σας, διότι μπορεί να σας αποπροσανατολίσει από τον σκοπό σας και αποφύγετε τις λεπτομερείς συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, αποφύγετε να εμπλακείτε σε συζητήσεις που απαιτούν να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, διότι δεν βρίσκεστε σε μία ψύχραιμη κατάσταση. Οι αντιξοότητες που έχουν εμφανιστεί στην ζωή σας, σας έχουν κουράσει ψυχικά και σωματικά, βγάζοντάς μία οξύθυμη συμπεριφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συναισθηματική ασφάλεια, σήμερα, είναι αυτό που έχετε ανάγκη. Η ψυχολογία σας όμως, δεν λειτουργεί βοηθητικά ώστε να πάρτε τις σωστές αποφάσεις και να επιλέξετε, τι είναι καλύτερο για σας, γι’ αυτό αφήστε τις για άλλη μέρα. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπο να εστιάσετε σε αυτά που πραγματικά θέλετε και αυτό, θα σας δώσει δύναμη για το μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, τίποτα δεν σας κρατάει μακριά από τις επιθυμίες σας, τις οποίες έχετε χρόνο να επεξεργαστείτε και να τις πραγματοποιήσετε. Η ανάπτυξη του κοινωνικού σας κύκλου, ευνοείται και μπορεί να έχετε την ανάλογη ανταμοιβή. Το επικοινωνιακό χάσμα που έχει δημιουργηθεί με αγαπημένα σας πρόσωπα, δίνεται σήμερα η ευκαιρία να το καλύψετε, ίσως υπάρξει βοήθεια από τρίτα άτομα.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα