Τζανακόπουλος: Δεν τέθηκε ποτέ δίλημμα Κοτζιάς ή Καμμένος

11:39 18/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Πολιτικά ακατανόητη και μη ερμηνεύσιμη χαρακτήρισε την απόφαση του Νίκου Κοτζιά να παραιτηθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ, προσθέτοντας παράλληλα πως ποτέ δεν τέθηκε το δίλημμα Κοτζιάς ή Καμμένος.

«Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο δίλημμα.

Ο πρωθυπουργός δεν εκβιάζεται από κανέναν», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ο οποίος επιπλέον εξήγησε ότι δεν υπήρξε καμία προσυμφωνία των δύο κυβερνητικών εταίρων πριν από το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο.

Υποστήριξε ότι το μήνυμα που εξέπεμψε το υπουργικό συμβούλιο ήταν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση και γι’ αυτό είναι ακατανόητη η στάση του κ. Κοτζιά. Επίσης, ανέφερε ότι στο υπουργικό συμβούλιο υπήρξε δέσμευση από όλους και τον Πάνο Καμμένο ότι δεν θα ταυτιστεί ποτέ με τη ΝΔ για να πέσει η κυβέρνηση. Παρ’ όλα αυτά, όπως είπε, υπάρχει πλειοψηφία στη Βουλή για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών η οποία ό,τι κι αν γίνει στα Σκόπια θα έρθει στην ελληνική Βουλή τον Μάρτιο.

The post Τζανακόπουλος: Δεν τέθηκε ποτέ δίλημμα Κοτζιάς ή Καμμένος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα