Οι επόμενες κινήσεις του Νίκου Κοτζιά – Συνεδριάζει η κίνηση «Πράττω»

11:30 18/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Μετά την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά τελειώνει και η παρουσία της κίνησης «Πραττω» της οποίας επικεφαλής είναι ο τέως ΥΠΕΞ, από την κυβέρνηση, καθώς είχε προηγηθεί η παραίτηση του Νίκου Τόσκα, υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως και του Γιάννη Καπάκη, πρώην Γενικού Γραμματέα της Πολιτικής Προστασίας, που απομακρύνθηκαν μετά τη φονική πυρκαγιά.

Το 2016 είχαν φύγει 14 μέλη της κίνησης καταγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι τους έχει καταστήσει «άλαλο» κόμμα και αναφέρουν πως πρώτοι έκαναν λόγο για τον όρο «αποικία χρέους».

Η

Πολιτική Γραματεία της κίνησης «Πράττω» συνεδριάζει σήμερα στις 18.00 όπου θα τεθεί υπό εξέταση η στρατηγική που θα ακολουθηθεί μετά την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά αλλά και η συμμαχία με το κυβερνών κόμμα.

Επιπλέον τα μέλη της κίνησης θα συζητήσουν και τη μεθόδευση κατάθεσης πρότασης νόμου, σχετικά με τη διαφάνεια των κονδυλίων του υπουργείου Άμυνας, στα πρότυπα των κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών.

Την ερχόμενη Δευτέρα πραγματοποιείται εκδήλωση της κίνησης στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου αναμένεται με ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον η τοποθέτηση του τέως ΥΠΕΞ.

The post Οι επόμενες κινήσεις του Νίκου Κοτζιά – Συνεδριάζει η κίνηση «Πράττω» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα